Snoave propagandistice

Ultima trăznaie de o aud este cea cu privire la împărţirea României între Rusia (care cică vrea Moldova noastră), Bulgaria- care ar vrea să pună mâna şi pe litoralul românesc (poate aşa va deveni şi acesta rentabil :p), Serbia, care de mult aşteaptă să stăpânească Timişoara şi Banatul şi, desigur, Ungaria- care vrea să cucerească Transilvania.

Diabolicul Putin ar reduce astfel România la fosta Valahie, uşor controlabilă de năimiţi ale forţelor sale satanice.

Hai să o luăm logic- România este un stat foarte unitar etnic- exceptând mica zonă secuiască, unde există o clară majoritate maghiară, nu se poate vorbi nicăieri în România de zone care să nu fie etnic româneşti.
Per ansamblu lucrurile stau şi mai bine. 89,8 % din populaţia ţării este alcătuită din români. Exceptându-i pe maghiari (6,5 procente), toate minorităţile ţărilor care ar vrea să ne sfâşie teritoriul naţional sunt ridicol de mici.
E deja hilar să îţi imaginezi că cei 22 de mii de sârbi din România (care nu ar fi nici 10 procente din populaţia oraşului Timişoara) ar putea să provoace ruperea Banatului de ţară.
Sau că cei 8 mii de bulgari (din care majoritatea nici nu stau în Dobrogea) ar putea să ceară fie şi autonomia Dobrogei :)).
Sau că cei 35.791 de ruşi lipoveni ar putea să părăsească masiv Dobrogea (lăsată pe mâna aliaţilor bulgari), să se mute la Iaşi şi Vaslui şi să ceară ca Moldova să devină rusească…..

Înţeleg că se căzneşte o propagandă cretin-naţionalistă pentru a renaşte uri şi frustrări istorice, că fanteziile şi fandaxiile astea sunt menite să justifice umilinţa naţională la care ne supune Statul român prin servilismul său faţă de SUA, dar…..chiar să ne jigniţi inteligenţa în halul acesta? 🙂

Dacă continuăm astfel, desigur că vom avea parte de consecinţe: nu vom avea chiar niciun prieten între vecinii noştri. Şi asta ne va costa pe termen mediu şi lung……

797px-Balkans_regions_map

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s