Un gând întrebător despre Soros şi cei din legiunile lui…..

Viktor Orban a pus punctul pe „I”: vinovaţi de starea de fapt sunt Soros şi „societăţile” „civile” inventate de aceştia, care de 50 de ani au distrus Occidentul (şi apoi şi ţările postcomuniste) cu ideologiile lor cretine.

Un Occident corupt de anti-creştinism, secularism, „drepturile” homosexualilor, transexualilor, travestiţilor, zoofililor şi delfinilor, ameninţat cu diverse apocalipse ecologice- „încălzirea globală”, „răcirea globală”, etc., convins că este o normalitate să îţi ucizi prin avort copiii pe care nu îi doreşti, bătrânii şi bolnavii de care nu mai ai chef să ai grijă, în care sexul a devenit criteriu de funcţionare socială, în care a te droga este cool şi a fi credincios creştin este „uncool”, în care arta s-a transformat într-un gunoi apreciat doar de snobi şi şcoala a devenit din formator civilizaţional, deformator ideologic, este un pericol pentru însăşi ideea de umanitate.

Şi când te gândeşti că nu sunt 100 de ani de când Occidentul era creierul şi sufletul lumii. Şi acum e creier- dar plin de tumori în metastază.
Cât despre suflet…..

Dar de fapt ce vor oamenii lui Soros şi cei care gândesc ca ei? De ce vor să îmbolnăvească lumea aceasta cu cancer? De ce vor să vadă muribundă civilizaţia părinţilor lor? De ce vor să vadă deformată de tumori cultura occidentală, cea dintâi şi cea mai măreaţă dintre culturile lumii- şi aceasta pentru că s-a articulat nu pe nişte cuvinte ci pe Însuşi Cuvântul lui Dumnezeu- Scripturile ebraice şi creştine?
De ce vor să se sinucidă ucigându-ne şi pe noi?
De ce? Să fie prostie? Să fie răutate paricidă? Să fie toate la un loc?

Mai jos o imagine cu un arhiepiscop agresat în timpul unei conferinţe de un grup de feministe.

descărcare

Publicitate

7 gânduri despre „Un gând întrebător despre Soros şi cei din legiunile lui…..

  1. Asa „pacatos” cum este, Occidentul este ordonat si asculta de legi (mai bune, sau mai putin bune, dar legi). Despre Soros…ma rog, este bogat si astfel influenteaza lumea (mai mult negativ). Cit priveste avorturile, in Romania se fac mult mai multe si cu mai putine problem etice si juridice decit in „Occident”. Pe scurt, sint si lipsuri in „Occidentul” mult hulit, dar si visat, insa este ordine si curatenie!

    Apreciază

  2. Soros ăsta e un fel de Emanuel Goldstein din romanul „1984” a lui Orwell. Susține anumite idei și are bani să le promoveze, dar de unde ideea că numai el le susține și numai datorită lui există ideile alea? Feministele alea din poză, care îl agresau pe episcop, au vreo legătură cu Soros? Le-a îndemnat Soros să se lege de episcop, le-a finanțat Soros organizația?

    Apreciază

  3. De acum te urmăresc. Credeam să nu (mai) existe așa ceva, o voce coerentă și educată conservatoare în România. Ceva între bezna minții de tipul Apologeticum sau alți „iustiniarzi” fanatici și bezna minții din „societatea civilă”. Și știi și despre Vatican II, e ca și cum citim aceleași lucruri. Asta lipsește complet în România, conservatori educați și moderați. Astea sunt urmările socialismului ceaușist și ale socialismului soroșist. Cei care au fost demult, au fost omorâți; iar alții nu se mai nasc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s