Vă daţi seama că dacă accidentul de acum o săptămână ar fi ars vreun club de manele, nu ar fi fost demis niciun primar, niciun guvern, nu s-ar fi cerut alegeri anticipate?

Am scris un articolaş ironic la adresa propunerilor Pieţei Universităţii, propunând ca alternativă la Tudor Chirilă, favoritul manifestanţilor pentru funcţia de premier şi lider, pe Adrian Minune.
Cu argumente ironice dar şi destul de serioase.
Recunosc, am avut şi o intenţie „perversă”- să verific care este gradul de toleranţă faţă de manelişti al celor care mai aveau puţin şi puneau în ţepuşe capetele celor care nu apreciază muzica rock săptămâna trecută.
Şi, în general, să testez un pic ipocrizia moldo-ungro-vlahă….
Vă daţi seama că dacă accidentul de acum o săptămână ar fi ars vreun club de manele, nu ar fi fost demis niciun primar, niciun guvern, nu s-ar fi cerut alegeri anticipate?
Vă daţi seama că ar fi fost subiectul a două-trei ştiri şi acum ne-am fi uitat la televizor să o vedem pe Alina Gorghiu cum cere demisia lui Ponta care a fost chemat la tribunal?
Asta e ipocrizia românească, strâns împletită cu snobismul….
Cineva îmi reproşa că batjocoresc memoria celor morţi în accidentul de acum o săptămână. Uitaţi-vă la manipularea asta de 7 zile şi la prostiile recitate pe acolo, uitaţi-vă la toate vedetele care pentru un dram de prime-time au golit raftul de lumânări de la Mega Image, la lozincile din piaţă, chiar la scandarea „Colectiv” (totuşi vina a fost a clubului şi patronilor săi- nu poţi scanda Jilava, când comemorezi pe cei morţi acolo). şi veţi vedea cine îşi bate joc.
Eu ce să îmi bat joc? Aţi schimbat deja ţara cu prostiile astea, Şi nu în bine. Mi-a rămas râsul. Doar nu o să mi-l luaţi şi pe ăsta, oilor revoluţionare….

Publicitate

3 gânduri despre „Vă daţi seama că dacă accidentul de acum o săptămână ar fi ars vreun club de manele, nu ar fi fost demis niciun primar, niciun guvern, nu s-ar fi cerut alegeri anticipate?

  1. Corrrect ! Si eu vad o mega-manipulare. Si mizeria aia cu discutiile de la Cotroceni … Cine dracului erau aia ?In afara de Nicusor Dan si Despot n-am auzit de niciunul ! Si am pretentia ca stiu cateva zeci de oameni de bine care s-au facut remarcati in diverse situatii…Pacat ca i-au ucis pe bietii copii . Eu i-as zice ,,Revolutia de la subsol” . Practic sunt mortii unei revolutii. RIP

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s