Această postare nu este despre Islam

Această fotografie nu este despre islam.  Această fotografie nu este nici despre homosexuali. Această postare este despre cum fermentează prostia în civilizaţia noastră.
Priviţi chipul acestui domn- asemănător cu cel al activiştilor „frumoşi şi liberi” de pe la noi.
Ca şi ei, foarte probabil, e un om din middle-class-ul prosper (se vede că e îmbrăcat bine şi i se vede chipul îngrijit), cu studii superioare. Sigur, dacă ar fi fost român, ar fi fost în primul rând al manifestaţiilor de „luat ţara înapoi şi oferit apoi altora.”

E mândru că e implicat civic, probabil chiar credea în momentul fotografiei că printr-o alianţă a gay-ilor cu musulmanii, terorismul islamist se evaporează de frică.

Dar…. această imagine ne arată şi un om care, deşi are google şi pe telefon, nu a stat să piardă vremea să vadă, măcar superficial, care este părerea musulmanilor cu privire la homosexualitate.
Poate atunci şi-ar fi dat seama că lozinca sa sună în genul:

„Evrei şi nazişti uniţi pentru a opri SS-ul!”
Dar remarcaţi că pe chipul său seren nu este loc de semne de întrebare şi de dileme- exact ca manifestanţii români de acum câteva săptămâni. Asemenea majorităţii occidentalilor (românii sunt Occident- ca să mai subliniez încă odată lucrul acesta), eroul nostru trăieşte într-o utopie, a unei lumi în care orice dilemă se poate rezolva cu o partidă de sex sau de shopping, în care crezul cel mai puternic este ca „familia” ta, corporaţia la care lucrezi, să obţină un profit mai mare, iar tu să fii premiat la petrecerea de Crăciun a firmei pentru că ai avut o contribuţie la acest profit.
Lumea lui are o religie- psihologia motivaţională (uneori cu misticisme yoghine, a la Osho sau Coelho). Lumea lui are o etică, cea a corectitudinii politice, lumea lui are o filozofie, cea consumeristă. Nu îşi poate imagina, cu universul său intelectual limitat, că există populaţii pe planeta asta care nu îi îmbrăţişează stilul de viaţă.
Mai sunt unii, creştinii „fundamentalişti”, care îi tulbură somnul….Poate la următorul miting ar putea să facă o nouă lozincă:
„Gays and Muslims unite! Stop the Christians”…..
P.S. La Paris, la locul atentatelor s-a cântat „Imagine”…. Şi aceasta spune multe despre cât poate duce intelectual proiectul occidental (căruia, iar repet, România îi aparţine).
12274427_987266591340609_1039444354841725621_n

Publicitate

Un gând despre „Această postare nu este despre Islam

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s