Ce se doreşte prin referendumul pentru familie?

Nimic altceva decât o clarificare terminologică importantă: famila se întemeiază pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.
Această clarificare este necesară din pricina ultimului moft al activiştilor lgbtqiwerty care luptă pentru recunoaşterea căsătoriilor homosexuale.
Această clarificare este însă necesară şi din pricina creşterii presiunii islamice în Europa – mai puţin în România, de a recunoaşte codurile moral-legislative islamice ca valabile. Un bărbat şi o femeie, pentru a nu ne trezi cu doi bărbaţi „căsătoriţi”, dar nici cu un bărbat şi un harem de femei.
De ce în Constituţie?
Pentru că fiind legea fundamentală, Constituţia este garanta unui cod moral minimal al statului respectiv.
Apoi pentru că e foarte greu să modifici democratic Constituţia. Acest lucru reprezintă o garanţie a faptului că nimeni nu va putea impune, din exterior, „căsătorii” homosexuale sau haremuri.
De asemenea, vrem să subliniem importanţa familiei- ca elementul fundamental al unei societăţi, mai ales în contextul în care statul postmodern. sau structurile supra-statale (gen UE) alunecă spre o mentalitate totalitară.
Această modificare a fost solicitată de culte, diverse ong-uri, de partide politice, în încercarea de revizuire a Constituţiei, care a avut loc în anul 2013.
Cu această ocazie, comisia abilitată pentru a fi interfaţă între ong-uri şi parlament- condusă de Cristian Pârvulescu şi Claudiu Crăciun, au ignorat practic demersurile noastre.
De aceea, cu ajutorul unor parlamentari- cum ar fi deputata Diana Tuşa, cu care, împreună cu alţi prieteni, am fost chiar în comisia parlamentară de revizuire a Constituţiei ca să fim siguri că subiectul nu va fi „sărit”, am reuşit să introducem în proiectul de revizuire a Constituţiei această idee.
Doar că….surpriză. Ceea ce acceptase Crin Antonescu la prânz a fost întors de către Victor Ponta, seara.
Probabil la presiunea socialiştilor europeni şi a „societăţii civile”, Ponta a ieşit şi a spus că nu are sens o astfel de modificare şi, cum USL încă funcţiona, „s-a modificat schimbarea”.
Acum transmitem un mesaj- respectând întru totul procedurile legale.Milioane de români, din toată România, solicită Parlamentului modificarea Constituţiei în sensul dorit de ei.
Asistăm la o mobilizare civică fără precedent în România. Probabil avem deja un milion de semnături adunate (şi nu pe petiţii online) în toată ţara. Avem 80 de mii de voluntari care strâng semnături în toată România. Până în luna mai, când trebuiesc predate semnăturile, vom fi, probabil, 5 milioane de români semnatari, peste 25 la sută din populaţia ţării, care vom solicita Parlamentului în scris, prin semnătura noastră, să ţină cont de voinţa noastră şi să propună modificarea Constituţiei.
Va urma apoi ziua referendumului, când toţi românii vor fi chemaţi să voteze acest proiect de revizuire.
Desigur, toţi militanţii pentru „progres” şi „căsătorii” homosexuale, vor putea să iasă la vot şi să arate voinţa lor democratică. Vor fi mai mulţi decât noi? Atunci să fie după voia lor.
Din păcate, aceşti militanţi „progresişti” nu sunt capabili să accepte jocul democratic. Citim cele mai stupide acuze, cele mai aiuritoare teorii- conform cărora ceea ce facem noi ar fi nedemocratic. Sau că Bisericile nu ar avea „dreptul” să se implice în viaţa cetăţii- acela ar fi monopolul câtorva ong-uri care (uluitor sau nu) au aceiaşi finanţatori şi cam aceiaşi membri fondatori.
Poate că a sosit momentul ca şi ong-urile pro-democraţie, să înveţe ce este aceea democraţie. Că din 1990 tot confundă democraţia cu socialismul liberal al progresiştilor occientali……

E drept, plătesc decent.

Mai jos, primul portret de familie de acum 5000- 6000 de ani 🙂

Ganditorul_hamangia
Publicitate

7 gânduri despre „Ce se doreşte prin referendumul pentru familie?

  1. Reblogged this on Istorie Evanghelica and commented:
    Bogdan Duca aduce în atenția tuturor celor interesați motivele pentru care este necesară revizuirea constituției. Credincioșii baptiști din România sunt și ei parte în acest proiect. Din câte știu fiecare biserică baptistă și-a desemnat un reprezentant care să strângă semnăturile dvs. Mă bucur pentru această mobilizare a credincioșilor și bisericilor din România, indiferent de denominațiune, dar și a diverse ong-uri și altor organisme civice.

    Apreciază

  2. este geniala abordarea absolut geniala; initiativa pornita de biserica; apoi si-au dat seama cat tot feedbackul negativ rezidual de la gafele din istoria recenta ar ridiculiza initiativa; s-a scos in fata un ONG anonim pe care biserica ‘doar il sustine’ apoi se deschide atacul constant al celorlate ONG uri care sunt sustinatoare ale drepturilor si cetatenesti; constanta rezida din laitmotivul finantarii acestora de catre forte oculte ;occidentale progresiste si capitaliste’ dar, nu se aduce nici o vorba despre finantarea acestei initiative ‘cetatenesti’ o simpal omisiune.. centre de colectare semnaturi, cumpararea unor factori de decizie si regulatori de opinie plus a catorva graitori pe facebook ai alte medii online; inutila aceasta ultima vizibilitate generatia facebook nu sustine astfel de initiative; publicul target este acolo unde lumea face ce zice popa; din nefericire acestia sunt multi si tin aceasta tara in starea ‘ortodoxo-putinista’ necesare pentru a fi folosita ca masa de manevra; Insa jos palaria acestui formator de opinie de care nu am auzit pana acum pentru incredibila strategie prin care se alatura pericolul casatoriilor poligame musulmane asupra tarisoare noastre. aceasta idee dublata de valul de opinie care strabate acum euroopa este o alaturare geniala; treebuie sa le bagi poamenilor frica in oase: barbatii vor adopta si abuza copii, islamistii vin sa ne ia femeile fiecare cate trei sau patru si in cazul in care se va intampla asta constitutia ne va apara… genial mon-cher.. mnipulativ, jumatati de adevar dar nu mai prejos de genial! as dori ca ‘ONG urile lui Soros’ sa aiba macar pe jumatate idei atat de revolutionare. faza faina este clara: parteneriatul civil va fi o parte din viata romanilor cu sa fara acordul bisericii sustinute o populatie saraca imbatranita si rurala care nu creste in numar. ca acest parteneriat nu va fi azi sau maine ci va fi pste 10 ani sau 15 ani.. tot va fi. aveasta initiativa nu face decat sa intarzie acest deznodamant cu pretul hartuirii invrajbirii si instigarii la ura asupra unor oameni care nu au nici o vina. mai vorbim peste 10 ani despre subiectul asta..

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s