Astăzi liberalii și useriștii l-au faultat pe Iohannis

Sincer, nimic nu e mai enervant decât ipocrizia liberalilor și useriștilor.
Au spus că vor anticipate și că asta vor solicita președintelui. Bon. Dacă vrei însă să faci anticipate, potrivit Constituției, trebuie să pici două propuneri de guvern în Parlament. De aceea, tocmai pentru a forța anticipatele, atât PNL cât și USR trebuiau să îi ofere lui Iohannis niște candidați pentru poziția de premier.
Or ei s-au dus la Cotroceni cu mâna în fund, i-au explicat președintelui că vor ca acesta să nu numească premier de la PSD (dar de unde dacă voi nu ați venit cu niciun nume?) și să ducă spre anticipate.
 
Acest lucru a arătat că de fapt niciunul din cele două partide nu își dorea de fapt anticipate. PNL pentru că știa că le va pierde, iar cei din USR pentru că știu că anticipatele îi vor scoate și din Parlament. Dar….de fapt doreau ceva circ, fără niciun risc.
 
Apoi, cu cinism, au aruncat circul în curte la Cotroceni făcându-l pe Iohannis, care de data asta a funcționat în limite constituționale, să fie țapul ispășitor în fața electoratului opoziției pentru că PSD are mai departe guvern.
Și de asta vedem pe paginile ”dreptei” românești declarații de lepădare de Iohannis, lacrimație, dezamăgire, speranța că viitorul președinte al ”dreptei” va fi mai bărbat, etc….
 
Deci astăzi nu am avut doar confirmarea că PSD e stăpân pe situație, dar am putut vedea și cum PNL și USR l-au mânjit pe Iohannis cu propria lor incompetență.
Asta spune mult despre ce ”mari” caractere conduc opoziția din România…. O căruță cu paiațe, cum se numește de altfel complexul statuar din fotografia de mai jos.
carutacupaiete-480x360
Publicitate

Un gând despre „Astăzi liberalii și useriștii l-au faultat pe Iohannis

  1. Ce-mi place dubla masura asta a ta. Taxezi instant orice greseala, cat de mica, a opozitiei in timp ce sustii condamnatul penal care e presedintele Camerei Deputatilor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s