Criticilor mei. Câteva comentarii de pe pagina mea de Facebook și niște răspunsuri

 

Narcisa Prodan a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
desi imi placeau unele postari, m-am hotarat sa nu va mai urmaresc… deja sunt articole scrise „la comanda”…. UE si americanii sunt de vina pt tot ce e rau in tara asta…. pe bune?? 😦

Răspunsul meu:
Mi se pare simpatic că știți când un articol este scris ”la comandă” și când nu. Și nu sunteți singura care are genul acesta de certitudini.
Ia să vedem dacă m-am prins care e mecanismul: articolele care vă plac nu sunt la comandă, cele care exprimă alte opinii decât ale dumneavoastră sunt, desigur, comandate. Greșesc? 🙂

Vasile Pop a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Scrie simpatic, dar m-am saturat sa astept sa admita ca e un troll. Altfel, nu e usoara viata, rubla e la pamant.

Răspunsul meu:
Mulțumesc pentru aprecierea făcută stilului meu. Nu am cum să fiu troll (în sensul consacrat în online) pentru că…. pur și simplu nu fac trolling. Scriu pe pagina mea, pe blogul meu, doar acolo unde sunt invitat să scriu sau să vorbesc și….dacă fac un comentariu pe paginile altora e chiar un eveniment.
Rubla e la pământ? Păcat.

Andrei Dinu a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Un individ care e revoltat de chestii marunte, cum e ocuparea strazii de catre demonstranti, dar nu si de legile justitie (pe care le si apara pentru daddy Dragnea). Si 90% din argumentele lui au „Soros” si „sorosism” in ele.

Răspunsul meu:
Ocuparea străzii de către demonstranți nu e un lucru mărunt: e o infracțiune. Mă așteptam ca cei care se declară apărători ai ”statului de drept” să nu devină ei înșiși niște infractori :).
În schimb procesul de modificare a legislației în Parlament este legal, constituțional, trece prin etape de verificare de constituționalitate, presupune un dialog politic (e drept, cu cei capabili să îl poarte).
90 la sută din argumentele mele îl invocă pe Soros? Mă îndoiesc.

Marilena Ganea a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Daca mai pupi multe dosuri ti se vor toci buzele! ����

Răspunsul meu:
Vorbiți din experiență?

Sergiu Lazar a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Un troll ieftin,un manipulator de 2 ruble.

Răspunsul meu:
Vă asigur că nu sunt troll (vezi răspunsul de mai sus) și vă asigur că nu sunt nici ieftin. Sunt atât de scump încât tocmai de asta sunt greu coruptibil.

Tudor Brinzan a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Cretin, olog, milog, spectator platit (ieftin, la matineu), clar pozitionat ca adept al idiotizarii prin pomeni electorale

Răspunsul meu:
Ca orice om am doza mea de prostie (mai mică ca a unora, mai mare ca a altora). Dar chiar cretin nu sunt. Olog, slavă Domnului!, nici atât. Milog? Nu v-am cerut nici măcar să mă citiți.
Chrestia cu ”spectatorul plătit” nu am înțeles-o. După ce logică spectatorii ar fi plătiți? 🙂 Cine ar fi directorul economic al unui teatru care ar lua o astfel de decizie ilogică?
Adept al idiotizării prin pomeni electorale? Ce este asta? Se pare că nu sunt suficient de cretin ca să pot să ajung la nivelul dumneavoastră, să vă pot înțelege. 🙂

Razvan Patica a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
ești doar un lingău obosit, o curvă care a trecut din p…artid în p… artid

Răspunsul meu;
Prima parte a comentariului nu merită răspuns. Normal a trebui dumneata să demonstrezi că aș fi eu lingău, sau că aș practica prostituția (mai e un cetățean mai jos cu astfel de acuză). Prin câte partide am trecut eu? Prin PNL.

Liviu-Daniel Galaţchi a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
„Bate vântul frunza-n dungă”

Răspunsul meu:
”Cântăreții nu-i alungă”… Liviu Daniel Galațchi e un cititor vechi de ani de zile al meu. Mă înjură dar nu mă părăsește 🙂

Mihai Scorţaru a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Selecția naturală să vă aibă în pază!

Răspunsul meu:
Așa să fie. Și pe dumneata, și pe dumneata….

Lucian Pop a evaluat Bogdan Duca – 1 stea
Putinisto comunist

Răspunsul meu:
Și putinist? Și comunist? Un simplu efort de informare v-ar arăta că sunt destul de incompatibile cele două acuze. Chiar și dușmanii lui Putin încearcă să îl șantajeze încercând să îi pună poprire pe averea sa și averile prietenilor săi care sunt toți oligarhi capitaliști unul și unul (dar de vreo 100 de miliarde de dolari toți :)) ).

Augustus Alexis a evaluat Bogdan Duca – 5 stea
Suge pula într-un mare fel. Recomand!!

Răspunsul meu:
Mă confundați. Însă vă apreciez curajul de a recunoaște public că sunteți homosexual și că apelați la prostituția homosexuală. Ah, stai așa!, semnați cu pseudonim 🙂
Din păcate pentru dumneavoastră, din fericire pentru mine, eu sunt în categoria celor care sunt considerați de activiștii gay ca fiind….”homofob„.

 

Bogdan D1

Publicitate

Un gând despre „Criticilor mei. Câteva comentarii de pe pagina mea de Facebook și niște răspunsuri

  1. La noi prostia a ajuns valoare! N-ai ce sa faci cu ei! Cum este in Germania cu aia care vor sa demonstreze dupa capul lor? Vine politia, imbracata cu echipamentul special pt lupte de strada si-ti transmit prin megafon ca ai la dispozitie 15 min sa evacuezi locul si-ti insira legi si paragrafe. Dupa ce-a trrecut timpul trec la actiune cu masinile de pompieri si culeg protestatarii aruncindu-i democratic in acelesi tip de dube. Tot democraric ajung in acelesi tip de celule si in fata unui judecator unde primesc toti ce li se cuvine, conform legii. Este f simplu! Problema noastra sint taranii tantalai, ajunsi politicieni, carora le este frica si de umbra lor. Auzeam unii jurmalisti, proveniti tot din familiile de flotanti, ca au dreptul sa demonstreze, ca democratia si alte prostii. Sa fie trimisi in vest sa demonstreze dupa capul lor sa vada diferenta!

    https://www.youtube.com/watch?v=c17cIyO3S4Q

    Asa se intimpla!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s