”Căsătorii” pentru gay, intoleranță pentru creștini

Îmi scrie un prieten dintr-o insulă autonomă britanică (Jersey, din Canalul Mânecii) în care acum s-au legalizat căsătoriile homosexuale.
Creștinii din insulă nu au făcut opoziție față de lege ci au acceptat ca fiind un drept al homosexualilor de a se ”căsători” cum vor ei. Dar au cerut atât: un amendament de toleranță, care să garanteze că niciun creștin nu va fi obligat prin lege să se facă complice la un păcat moral grav. Adică cu alte cuvinte, ca preotul, cântărețul, funcționarul public, florarul, cofetarul, chelnerul, muzicianul care ar fi contactați în vederea participării la organizarea unei astfel de ”nunți” să se poată prevala invocând obiecția de conștiință.
Nenumărate cazuri din SUA, din Canada și de prin alte părți au arătat că mișcarea homosexuală nu dorește drepturi pentru homosexuali ci dorește de fapt dresarea majorității, mai ales a celei creștine.
Avem nenumărate cazuri de cofetari, de florari, de organizatori de nunți din SUA care au fost acuzați de discriminare, amendați și chiar arestați pentru că, fiind creștini, nu au vrut să se facă complici prin asumarea unor contracte pentru torturi de nuntă, aranjamente florare, etc., la un foarte grav păcat moral.

Ce credeți? În mica insulă Jersey, simpla idee de toleranță față de creștini a aprins spiritele. S-a invocat un principiu pe care l-am auzit și îl vom auzi și de acum înainte din partea rețelei de ong-uri care vorbesc de ”toleranță”: toleranța se aplică și se va aplica doar unor anumite categorii etnice, sociale, culturale sau sexuale, și ideal se va face prin agresarea valorilor și libertăților celor care nu intră în categoriile de mai sus.
E bolșevism curat: numai clasa muncitoare, se spunea atunci, are dreptul de a conduce dictatorial (dictatura proletariatului) societatea.
E nazism curat: numai anumite categorii etnice, invocând propria istorie mitologizată (naziștii cea de glorie, neofasciștii liberali contemporani pe cea de sclavie și de colonialism) trebuie să aibă dreptul la voce publică, să fie privilegiate față de foștii lor ”opresori”.
E prostie curată: să transformi sexualitatea mai mult sau mai puțin deviantă în scop, cauză și efect al unor schimbări legislative și sociale. De parcă am gândi cu p…, nu cu creierul….

De asta aici, în România, nu trebuie să așteptăm că ceea ce nu a fost posibil în Marea Britanie și în SUA, o negociere a limitelor libertății și a toleranței, va fi posibilă în țara asta.
De asta avem nevoie de o Constituție care să protejeze familia. Pentru că nu putem avea încredere în capacitatea de dialog și deschiderea democratică a activiștilor LGBTQWERTY. Și nu numai….

Iar dacă în viitor, prin propria lor convingere, nu prin mecanisme juridice și de lobby bine camuflat, majoritatea românilor vor considera că este firească ”căsătoria” homosexuală și creștinismul a devenit desuet, sunt, desigur, liberi, să strângă milioane de semnături, să convingă majoritatea parlamentară și apoi să își valideze printr-un referendum noua filosofie a statului român .
Dar doar așa, democratic. Nu prin decizii subiective de tribunal, jocuri de culise politice și acțiuni de lobby deloc transparente.

Bogdan D1

 

 

Publicitate

Un gând despre „”Căsătorii” pentru gay, intoleranță pentru creștini

  1. Te plangi de nazism si intoleranta cand folosesti cu referire la homosexuali cuvinte ca „deviant”. Eu cred ca e clar cine e nazistul aici din moment ce faci asemenea remarci impotriva unor oameni care nu ti-au facut nimic si doar au ales sa-si traiasca altfel viata decat tine. La fel si cu aia de nu vor sa faca torturi. Nu vrei sa iti oferi serviciile doar pentru ca oamenii aia se reguleaza altfel decat iti place tie sau altfel decat te-a indoctrinat pe tine religia? „Normalitatea” e in ochii privitorului. Pana acum putin timp era „normal” sa bagi un homosexual in inchisoare. Dar e cu adevarat normal asta?

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s