Ce o fi fost ”extraordinar” la Congresul extraordinar al PSD?

Nu am ascuns că am fost foarte dezamăgit de congresul extraordinar al PSD.
Am așteptat ca la acest congres să asistăm la schimbarea la față a PSD: ca un partid care să își asume curajos o identitate doctrinară, care să își asume un proiect de țară realist.
Am văzut doar cum președintele Dragnea și-a consolidat poziția în partid, am văzut că va avea o nouă soție foarte frumoasă și care, după cum îl privește, se pare că îl iubește sincer.
Bon. Mă bucur pentru el. Îi doresc și casă de piatră. Dar oare nu era nevoie de mai mult decât atât?
Eu așteptam să văd cum PSD anunță candidatul său la prezidențiale, cum se reafirmă susținerea pentru referendumul pentru familie, cum se angajează într-o politică fermă de apărare a suveranității și demnității naționale, cum se propune un parteneriat și un dialog social real cu societatea civilă autentică, ca o alternativă la falsa societate civilă care controlează și acum spațiul public, cum se denunță ca inacceptabile presiunile ambasadelor străine, cum se oferă o viziune rațională cu privire la relația României cu UE, NATO, Rusia și vecinii.
În schimb am văzut că în PSD ”egalitatea de gen” este mai importantă decât calitatea intelectuală și umană, că în anul centenar obiectivul PSD este aderarea la moneda Euro și că, desigur, se promit mari investiții în educație și cultură (cine nu le promite?).
Dar se pare că după Adrian Năstase nu mai putem vorbi despre ouă în PSD.
Dar să nu deznădăjduim, zic. Dacă la congresul extraordinar PSD am putut vorbi de viitoarea soție a președintelui PSD și admira coafurile ”permanent„ făcută de hairstyliștii de la cooperativa ”Igiena”, ale leadershipului feminin al PSD, poate vom avea parte și de o propunere realistă de proiect de țară la….nunta domnului Dragnea.
Oblo nelămuritul
Publicitate

Un gând despre „Ce o fi fost ”extraordinar” la Congresul extraordinar al PSD?

  1. Inca odata: toti sint din familiile de flotanti, adusi in orase dupa 45. Principala lor carecteristica este slugarnicia desantata. U.E. si-a permis „liste negre” numai in Romania, motivul fiind acelasi. Nu se va schimba nimic, pt ca nu se poate. Taranimea parvenita domina tara inca din anii 70. Organizarea lor este in gasti de interes, de aici si dezbinarea f mare si care este vizibila in toata tara. Ei nu traiesc decit din ura, invidie si razbunari. Elita globalista stie f bine slabiciunile popoarelor si numai daca nu vrei nu vezi ca exact slabiciunile acestei categorii sociale sint speculate intensiv. Se intimpla pt ca ei ei sint majoritari. Repet: in anii 50 cu ajutorul celor proveniti din mediul rural distrug intreaga elita romaneasca. Apoi globalistii dau bani de-o industrializare si sint scosi din sate in masa. Si-au scos in fata o masa de oameni care nu le pot fi vreodata adversari. In interior nu mai exista elita locala care sa-i educe, iar din exterior propaganda isi face datoria perfect, asa ca de zeci de ani nu avem romani, ci patrioti vestici, care nu pot fi decit slugi sau masa de manevra a vestului. Asa simplu este! Sah si mat din doua mutari. Cu asta s-au distrus atit satele cit si orasele. Nu exista posibilitate de revenire, pt ca nimeni nu vrea sa vada cauza, deoarece majoritatea sint prizonierii unei mindri aberante si a unei fudulii iesite din comun. In plus distrugerile sint extrem de mari. Avem nevoie de-o minune. Deci nu exista o metoda care sa fie elaborata intr-o maniera logica pt iesirea din aceasta spirala a distrugerii definitive.
    Noua “elita” ridicata din urmasii crescatorilor de animale si agricultori nu poate face fata din nici un punct de vedere. Totul este peste puterile lor!
    Poti sa verifici ceea ce spun. Este f usor!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s