Drogurile

Drogurile, oricât de ”ușoare” ar fi ele, au consecințe, distrug creiere, distrug rațiuni și vieți.
Trăim într-o lume în care pare atât de firesc să fii ”high”, să fumezi un ”joint”, în care e ”cool„ să evadezi departe de propria ta rațiune.
Eu am descoperit în timp, înfricoșat, că cei care nici nu am încercat așa, de coolness, calea drogurilor, suntem foarte puțini. Iar cei care nu ne-am amețit rațiunea măcar cu un xanax, acolo, suntem și mai puțini.
 
Nu bielderbergii, masonii sau extratereștrii distrug această lume în care trăim noi. Nu.
Lumea noastră este distrusă de succesiunea de generații de după 1968, în care drogurile au devenit ceva tot mai firesc, tot mai normal, în care filosofiile au fost înlocuite de ideologii, fie și pentru că un creier făcut impotent de droguri nu poate să mai gândească idei ci doar să se răstească lozinici. În care religiile serioase au fost înlocuite de o spiritualitate a la Osho, căci neuronii năclăiți de toxinele drogurilor nu mai pot să ducă rațiunea prea departe….
An după an, generație după generație, ne degenerăm. Și o facem în așa fel încât ne pare „cool„ degenerarea.
Delirurile și contradicțiile logice care caracterizează tot mai acut civilizația occidentală nu sunt produsele unei reflecții de bibliotecă, fie ea și tembele, nici ale unor conspirații de lojă, ci ale unor individualități ce aleg refuzul realității, și aleg să refuze realitatea fie drogându-se, fie inspirându-se din revelațiile drogaților.
 
Dacă se dorește salvarea Occidentului, această salvare trebuie să înceapă cu o foarte concretă dezintoxicare……

Oblo nelămuritul

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s