ILD

Ăia de la În Linie Dreaptă au o grămadă de cititori. Între ei sunt și oameni care sunt duși de cap ca și sectanții fascistoizi care au site-ul, dar cei mai mulți sunt oameni de bună credință, din care unii ajung să creadă că amestecul acela de ură, răutate, neoconservatorism, rusofobie și filo-americanism pornografic ar fi ceva ok.
 
Multă lume și-a făcut o imagine teribilă despre mine, din pricina campaniei de calomnie dusă de cei de la În Linie Dreaptă contra mea. Același lucru e valabil și pentru mulți alții.
 
Multă lume m-a întrebat de-a lungul anilor de ce nu îi dau în judecată, de ce nu le răspund.
Răspunsul meu a fost și este același: adevărul este ca uleiul- se va ridica la suprafață, oricâtă apă va fi turnată peste ca să se încerce scufundarea lui. De aceea tot ce trebuie făcut este să aștepți. Nu e ușor nici să aștepți, dar e cel mai eficient….
 
Și sunt deja oameni care inițial credeau că Duca e un spion rus, o jigodie, un iudă vândut rușilor, comuniștilor și extratereștrilor, un legionaro- comunisto- sionisto- blabla, doar pentru că așa citiseră în ÎLD.
Acum s-au prins că eu sunt un om liber, care ca orice om liber greșește, are dubii, are retractări și repoziționări.
În schimb cei de la ÎLD sunt o sectă care adună într-un mod paradoxal ce e mai rău din conservatorism și ce e mai rău din comunism (dar a avut presă bună pentru că a fost anti-stalinist): troțkismul.
Cei de la ÎLD sunt un caz de manual de sectarism fanatic, de sclavi ai unei ideologii, de prizonieri ai propriilor lor iluzii ideologice.
Sunt niște oameni nefericiți, unii dintre ei cu un trecut marcat de închisorile comuniste, cu cariere politice ratate în postcomunism, frustrați și resentimentari, foarte asemănători lui Lev Troțki din anii exilului: fanatizați de propria lor ratare, convinși de adevărurile lor tocmai din cauza eșecurilor acestora….
 
Nu sunt creștini, pentru că le lipsește tocmai chestia aia care definește creștinismul: iubirea. Ei nu pot să iubească decât în cadrul organizat al sectei lor. Exact ca în Komintern. 
 
 
Nu am făcut nimic ca să demonstrez aceste lucruri: și le-au demonstrat singuri în fața propriilor lor cititori, pe care i-au repezit/jignit/blocat doar că nu aveau aceleași păreri cu ei. Au văzut că ei nu evoluează, nu își schimbă părerile, nu au nuanțe. Au niște dogme transformate în lozinci pe care le ascultă obedienți și le apară fanatic și neargumentat.
 
Și prin Coaliția pentru Familie erau oameni care îi admirau sau măcar îi simpatizau. Acum văd cum ÎLD e dispus să boicoteze referendumul pentru familie dacă CpF nu se dezice cu mânie proletară de oameni, site-uri și organizații pe care câinii lor le-au mirosit ca fiind „dughiniste”, ”putiniste”, rusești.
 
Mai simplu: e ca în Evanghelie, vedeți pomul după roadele sale. Iar roadele ÎLD duhnesc toate a răutate și a ură.

mar-stricat

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s