Conspirație

Dacă v-aș spune că există posibilitatea ca să existe o conspirație care să meargă până la a organiza, în detalii tehnice, un genocid, aș fi considerat de mulți cititori rezonabili drept un conspiraționist, sau măcar un papagal în căutare de senzațional.

Pe 20 ianuarie 1942, într-un mic castel de lângă Berlin, funcționari tehnocrați din principalele instituții ale Germaniei s-au întâlnit pentru a discuta, cu detalii tehnice, exterminarea poporului evreu.

Nu a fost o discuție ”de principiu”, nu a fost o descărcare nervoasă a unor antisemiți, ci a fost o discuție tehnică despre cum se poate extermina un popor. Iar deciziile tehnice luate la acea conferință au fost puse în aplicare de mașinăria nazistă.

Întâlnirea a lăsat în urmă și proces-verbal. Căci statele au tendința asta: țin la birocrație și când comit fapte abominabile.

Dacă v-aș spune că mecanismul ideologic este mai puternic decât rațiunea și chiar instinctul de supraviețuire, că e posibil ca atunci când ești guvernat de fanatici ideologici, de psihopați focalizați pe propriul crez doctrinar, aceștia să refuze orice evidență rațională ca să își ducă planurile diabolice la capăt, veți spune iar că sunt conspiraționist.

În februarie-martie 1945, când era clar și pentru cei mai fanatici că Germania pierduse războiul, lagărele de exterminare au continuat să funcționeze. La fel și serviciul feroviar de transport german, pus la dispoziția mașinii naziste de exterminare.
Sunt relatări cu trenuri cu soldați, muniție, răniți, ce au fost întârziate pentru că prioritatea mașinăriei birocratice germane erau trenurile ce transportau evrei, romi, minorități religioase la exterminare….

E bine să nu uităm astfel de evidențe, mai ales acum, când sub pretextul că trebuie să ne protejăm de o viroză, regimul drepturilor și libertăților democratice a fost înlocuit cu o absurdă dictatură sanitară.
Sau când sub pretextul că trebuie să protejăm mediul, autoritățile europene aruncă propriile populații în sărăcie.
Pur și simplu noaptea ideologică care a cuprins mințile celor ce conduc acum Europa și lumea occidentală va sfida realitatea, rațiunea, bunul simț, până la dezastrul final și inevitabil.
Așa cum s-a întâmplat și cu al III-lea Reich….

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s