Apa trece, electoratul uită, bolovanii din politică rămân…

Politicienii mizează pe memoria scurtă a electoratului. USR mizează pe faptul că electoratul său va uita proasta guvernare din 2021, la care useriștii au fost direct părtași și responsabili. Că vor fi vremuri oleacă mai bune și în administrațiile locale și oamenii nu vor mai asocia dezastrele ambulante Dan, Clotilde, Coliban, Fritz cu partidul lor.
PSD mizează pe faptul că după ce vor părăsi guvernarea, forțând sau nu anticipatele, electoratul lor va uita această monstruoasă coaliție cu PNL, subordonarea unui partid ce a oferit premierii cei mai buni din ultimii 30 de ani, unui nerod amărât intelectual ca domnul caporal Ciucă. Și că toată această guvernare dezastru va fi aruncată în spatele liberalilor.
PNL speră că electoratul lor va uita….totul. Că au făcut din Iohannis președinte, din Orban, Cîțu și Ciucă premieri, că au fost tăvăliți în toate concubinajele guvernării și că….au guvernat prost.
Liderii AUR nu vor ca electoratul să uite ci să nu se uite… Oribiți de lozinci și de spectacolul oferit de Simion și, uneori, de Tănasă, spectacol foarte userist, dar de un userism patriotic, să nu vadă că majoritatea zdrobitoare a aleșilor acestui partid sunt niște troglodiți, niște amărâți puși de paiațe votante, care să nu pună în discuție cu nimic misiunea partidului: aceea de a rosti lozinci patriotice și de a împiedica coagularea unui discurs suveranist realist.

Iar electoratul va uita…. Asta face la fiecare ciclu electoral, nu? 🙂


Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s