Uraa! Fără măscuță pe străzi!

Iuhuuu! Ne dau dezlegare la botniță pe străzi. Ba ne lasă și la magazine după ora 21,00. Ba chiar cică vom putea sta și noaptea de revelion, dar doar în cadru organizat….
Dar oleacă să vomităm, putem?

Pe mine ”bunăvoința” autorităților de a îmi da niște drepturi înapoi mă face să vomit mai rău decât interdicția în sine. Pentru că ”bunăvoința” asta e perversă….

Statul, prin natura lui, trebuie să fie garantul și protectorul drepturilor și libertăților mele. Nu e responsabilitatea statului sănătatea mea. Responsabilitatea democrației liberale este tot ceea ce ține de drepturile mele.

De aceea regimul instaurat în Europa și în lume de prin februarie- martie 2020 nu poate avea decât un singur nume: dictatură.

Iar dictatura trebuie să dispară. Nu e o soluție că dictatura e ”generoasă” cu mine și îmi dă înapoi o parte din drepturile și libertățile pe care tot ea mi le-a luat.
Însă baiul este că tocmai această ”generozitate” a dictaturii o consolidează.
Uitați-vă la culte. Dictatura a fost generoasă cu ele: le-a exclus de pe lista instituțiilor care ar trebui să fie condiționate de ”certificatul verde”. Odată relaxate că ele nu vor fi afectate, s-au liniștit de tot…..

Publicitate

Un gând despre „Uraa! Fără măscuță pe străzi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s