Testarea trebuie să fie gratuită

…așa cum vaccinarea este gratuită.

În definitiv, e la mintea oricui că testarea este un instrument mult mai eficient în identificarea și izolarea focarelor epidemice decât vaccinul, care, după cum ne demonstrează empiric chiar covidul, nu împiedică îmbolnăvirea, nu împiedică transmiterea, nu împiedică nici forme serioase de boală, nici complicații care să ducă la moarte.
În cel mai fericit caz, doar reduce aceste efecte, dacă nu îl putem suspecta (mă refer la vaccin) foarte științific de faptul că ajută la mutațiile virusului.

Deci dacă se consideră vaccinul o soluție ce trebuie încurajată, cu atât mai mult trebuie să se susțină soluția testării.

Argumentul statului, că am plătit vaccinul deci nu mai plătim și testele, ar fi un argument de tată stupid, dacă nu am suspecta de fapt presiunea lobby-ului companiilor farmaceutice de a încuraja vaccinarea.

Vaccinarea care cu cât este mai ineficientă, cu atât este mai profitabilă….
Astfel, de la două doze am ajuns la trei, apoi la a patra, apoi a cincea, a șasea, a șaptea… Și musai cu ARN mesager, că e tehnologie superioară, inovație, chestie profundă, genetică, chiar dacă simplul fapt că ajungi la doza a 4-a și tot te coviduiești spune ceva despre eficiența sa….
Dar nu suntem niște primitivi medievali ca să ne punem cu ”basic science”.

Doar ”basic science” a fost și ”stați în casă două săptămâni”, și ”purtați masca prin parcuri”, și ”nu umblați noaptea că vă ia covidul”, și ”trebuie vaccinată doar 70 la sută din populația adultă”…..

Publicitate

2 gânduri despre „Testarea trebuie să fie gratuită

  1. Si testarea este foarte dubioasă, am gasit ceva articole si despre ea. Unii zic că ar fi o vaccinare mascată. E foarte suspect faptul că acel băț ajunge până la bariera hemato-encefalică, în loc sa se introducă doar puțin în nas sau să se folosească mai mult testele din salivă, dacă tot se zice că e asa contagios covidul asta…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s