Pleacă ”prințesele urbane”….

Cum prevedeam, asistăm la un exod (fie și unul doar discursiv) al ticăloșilor care ne-au adus în halul acesta. Acum, nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase…. Și tot noi, ăia care rămânem, suntem de vină.

Desigur, mă inspir în postarea asta din povestea ”prințesei urbane”.
Gagica asta a fost în fruntea imbeciliadei anti-românești din 2017- 2019, cu mitinguri cretine împotriva suveranității și bunăstării românilor, motivate de argumente pe care numai niște creiere distruse le pot accepta.

Datorită ei, a fost reales președinte un om sărman intelectual și structural anti-român ca Iohannis.
Datorită ei, caricaturi monstruos hilare ca Nicușor Dan, Clotilde, Coliban, Fritz, au preluat administrația unor mari orașe și au făcut din ele praf și pulbere.
Datorită ei, am avut avut guvernările absurdului: Orban I, Orban II și super-Cîțu, care au aruncat România în criză și pe români i-au întors undeva prin anii 90 ca putere de cumpărare.

Desigur, nu a fost doar ea. Ea nici măcar nu a fost cea mai importantă. Dar a fost acolo: influențărița lui pește.

Acum ea, ca majoritatea celor de atunci, în loc să își ceară scuze și să recunoască că a fost o proastă, pleacă cu fruntea sus. Sau schimbă subiectul.

Ați remarcat chestia asta? Toți nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase…. Parcă noi am fi dat cu m.ia în România, nu ei….
Acum când le ceri socoteală pentru cât de jigodii, fasciști, extremiști, prostovani au fost, trag măscuța bine peste nas sau îți explică cum e cu ”încălzirea globală”, sau cu rușii…. Nu mai e de actualitate, brusc, că prostia lor ne-a băgat în rahat….
Așa generație de nesimțiți, sincer mai greu să găsești…..

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s