Pandemia s-a terminat…certificatul verde continuă

Pandemia și-a dat duhul. Nu că toate măsurile dictatoriale și delirante luate de guverne împotriva cetățenilor ar fi avut o justificare în virulența de până acum.

Însă obsesia cu certificatul verde continuă. Pentru că el este despre dictatură și control. De asta Comisia Europeană dorește menținerea lui până pe 30 iunie 2023. De asta libera circulație a dispărut, fiind condiționată de vaccinare.
Vaccinarea tuturor este o ambiție pandemică, ce pare să fi posedat sufletele tuturor guvernanților. Pur și simplu peste tot se visează la o lume vaccinată (cu doza booster). Vaccinarea a devenit un scop în sine.

Chiar dacă din rațiuni foarte pragmatice (mor economic țările dacă se continuă delirul măsurilor dictaturii sanitare, plus că pandemia e deja terminată), tot mai multe sectoare ale societății se deschid, se dorește condiționarea mai departe a călătoriilor de certificatul verde.
Motivul e simplu: lumea care va trebui să călătorească va trebui să se vaccineze. Și cum economiile se vor redeschide, multă lume va trebui să călătorească.
Nu vreau să fiu conspiraționist, dar vreau să fiu teologic: e ceva drăcesc în spatele obsesiei ăsteia cu vaccinarea.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s