Seppuku ca în Dristor…

Șaorma și-a găsit o variantă cu specific în cartierul Dristor. Dristor șaorma a devenit un brand de șaorma românească.
De ce nu am avea și un Dristor harakiri? Cam ce face Simion (băiat din Dristor) cu AUR-ul: l-a făcut, l-a crescut și apoi a început să încerce să îl omoare făcând pipi pe el….

Deja e evident că e cusut cu ață albă.
Ies adversarii să îi facă legionari?
Simion cheamă președinte onorific la partid pe Călin Georgescu care, imediat, pune de declarații de dragoste despre Codreanu.

Ies adversarii să îi facă pe cei de la AUR extremiști?

Hopa se apucă chiar Simion să ia la bătaie în parlament pe un ministru.

Că Popescu de la Energie merită nu doar demis ci și trimis, cu averea confiscată la un stagiu de închisoare cu executare de vreo 8 ani, cât să facă și licență, și master, și doctorat la Rahova, asta o știm toți.

Omul acesta este reprezentantul unei mafii puternice în guvern. Și de asta ”coafura” îi rezistă și nimeni nu îl dă afară, deși este principalul vinovat de borfășeala care se face pe buzunarele noastre când vine vorba de energie și gaze.

Dar comportamentul de huligan al lui George Simion nu face decât să îl…legitimeze pe Popescu.

Simion este un băiat de cartier ajuns în politică. Deși a făcut cel mai bun liceu din București, a trecut și printr-o facultate, ba chiar a făcut și un master la universități bune, nu a scos golanul din el și nici măcar nu l-a finisat.

Cariera sa politică a stat tot timpul sub semnul huliganismului: circ la ușa lui Iliescu, mitocăneli, mâzgălit pereți….
Ar fi fost un ultras bun dacă România ar mai fi avut fotbal. Cum nu mai are fotbal, Simion s-a apucat de politică.

Probabil a fost încurajat. De fapt e destul de evident că a fost încurajat.

Iar acum este folosit. Și nu e folosit ca parlamentar. Ci este folosit apelându-se la vocația reală a lui Simion: băiat de cartier, golănaș ultras din Dristor….Tocmai bun să facă pipi singur pe ceea ce a construit.
Sper să îi iasă mai mult de o șaorma de la Dristor din toată nebunia asta. Nu de alta, dar e foarte posibil ca omul să fie manipulat și cum nu are capacitatea intelectuală și inteligența să se prindă….

Publicitate

Un gând despre „Seppuku ca în Dristor…

  1. Simion e băiat autentic. Se vede că e omul pizdei. Nu ca poponarii ăia din USR. Chiar și cu golaneala aia a lui, Aur o sa ia 30%, garantat. PNL e istorie, USR la 5% cam câți TFL iști drogați mai sunt. PSD a trecut la neoliberalism. Dar Aur e pansament pentru noi. Bărbați îndrăgostiți de smardoiala și dat la buci. Votăm.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s