Cât mai face gramul de AUR?

Una din întrebările constante când mă duc prin Istanbul este: cât mai e gramul de aur?
Nu am idee.
Însă încep să îmi fac idee cât mai e gramul de AUR.

Simion negociind fuziunea între AUR și partidul lui Băsescu, m-a lăsat mască….
Sincer, știam că AUR este o făcătură a serviciilor secrete, o structură menită să păcălească cât mai mult electorat suveranist, conservator și naționalist, cantonându-l în false teme și împiedicând apariția unor forțe real suveraniste.

Am scris că cele trei teme de care se agață AUR: unionismul, rusofobia și maghiarofobia, se potrivesc ”mănușă” pe interesele euro-atlantice în România.
Dar nu mă așteptam să se detoneze chiar în halul ăsta….

Am însă o explicație: Cristian Diaconescu, o nulitate a sistemului, ajuns ministru de Externe și cu o contribuție la castrarea diplomației românești, este coleg de….pădure cu George Simion.

Și cum vecinii se ajută între ei, mai ales dacă sunt vecini într-un cadru militarizat, Siemion a vrut să îi facă un serviciu secret lui Diaconescu: să îi salveze cariera politică și profesională (Diaconescu e de multă vreme fără job).

Asta chiar cu prețul detonării acoperirii AUR.

Însă lucrurile erau clare și înainte vreme: un partid pro- UE, pro-NATO, rusofob și maghiarofob, care bate câmpii cu lozinci din anii 90, dar ignoră realitățile din 2020, este un partid făcătură.

Șansa AUR a fost pandemia de covid, când vocile lor s-au împletit fericit cu vocile românilor iubitori de libertate.
Dar odată pandemia terminată, spoiala AUR își va pierde din strălucire…. Și vor avea niște probleme. De fapt deja le au….

Faptul că au primit un picior în fund când au vrut să se lipească de partidele suveraniste europene, arată că au fost mirosiți acolo mai repede decât în țară, unde disperarea românilor i-a urcat la 20 la sută….

Pandemia trecând, dar venind criza din Ucraina, mai multe trupe de …ocupație, ăsta e numele lor chiar dacă e incorect politic, americane, franceze, britanice și ce or mai fi, AUR va trebui să aibă și opinii politice serioase.
Ce suveranism e acela dacă ești de acord cu ocuparea țării tale?
Ah, stai…. Că și legionarii au aplaudat ca focile ocuparea României de către germani cu același argument: ”Mai bine, decât rușii…” . Dar cum liderii AUR nu sunt legionari (ci doar filo-legionari)….
Când mă mai duc la Istanbul o să mă interesez și de valoarea gramului de aur.
E o investiție mai rentabilă decât în AUR-ul românesc.
Poză din Bazar:

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s