Sputnik Moldova a fost blocat

Site-ul Sputnik Moldova, care găzduia și articolele subredacției din România, a fost blocat la ordinul serviciului secret din Republica Moldova.

Motivul este simplu: îi sperie faptul că oamenii citesc și altceva decât propagandă euro-atlantică.

Ce e ”amuzant” e că lucrurile astea se întâmplă la ordinele unor autorități care vorbesc de ”democrație”, ”stat de drept”, ”libertatea presei”, ”libertatea de expresie”, ”libertatea de conștiință”. Și care îl acuză pe….Putin că încalcă libertatea presei în Rusia…

Cum Moldova aspiră la statutul de stat european și atlantic, presa neconformă cu linia oficială este interzisă prin ordin (pe bune) al directorului serviciului secret de informații de acolo.

Who the fuck is kaghebistul? vorba geto-dacului.

Evident, sunt soluții tehnice să continuăm să vorbim, să scriem, să transmitem în limba română despre ceea ce alții nu au curaj să spună.

Ne găsiți pe Facebook și pe Telegram, până se va găsi o soluție tehnică și pentru site. Iar pe mine mă găsiți aici și pe Telegram (că pe Facebook sunt blocat aproape permanent).

Mai țineți minte Europa liberă? Aia, din comunism, nu și asta sorosistă de acum. Ei bine, Sputnik este adevărata Europa liberă.

Publicitate

Un gând despre „Sputnik Moldova a fost blocat

  1. E demonica propaganda asta manipulatorie pe tema razboiului din Ucraina! Citeam ieri un ziar stand la coada la Lidl, aici in Gemania la Dresda unde locuiesc, si pusesera pe prima pagina o poza cu fata unei femei intre doua varste cu fata plina de sange, poza pe care ulterior am vazut-o transmisa intensiv si pe retelele romanesti de socializare, ca si cum n-ar mai fi descoperit pentru prima data ce inseamna un razboi. Dar totusi spre deosebire de Romania, unde media e extrem de agasanta si ataca direct persoana, aici in Germania unde ascult foarte mult radio se mentine un ton impersonal, sigur se condamna starea de razboi, dar nu se sare la gatul persoanei; chiar si Putin e vizat numai indirect, iar societatea e echilibrata, nu exista genul acela de manifestari si atitudini tendentioase gen Pro-Ucraina, iar daca sunt anumite actiuni filantropice, de sprijin-material pentru Ucraina, nu se constituie ca o forma de a manifesta agresiv si tendentios contra a ceva sau cineva! Pe cand la noi e un ton foarte agresiv, limitat, criminal din partea media, care vizeaza si agaseaza direct persoana pana la sange!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s