Eu am mai fost pe aici…

Eu am mai fost pe aici….
De ceva ani trec printr-o ciclicitate aproape obositoare, în care lume cu pretenții pică în capcanele unei manipulări melodramatice, se tâmpește, ia decizii cretine care ne costă pe toți.

Iar eu înghit înjurăturile, mizeriile, reproșurile acestei lumi cu pretenții, care mă acuză că…nu am suflet.

Dragilor, nu știu cât suflet am- sunt prietenii și duhovnicii cei care să mă judece de asta până la Dumnezeu, dar am minte. Și o minte care nu e nici atât de tâmpită ca să se păcălească ciclic în același hal, nici atât de perversă ca să mimeze că e păcălită, poate scoate ceva profit de pe urma populimii pasionale.

Am fost contra lui Băsescu și DNA, din 2009 pentru că era evident și pentru o curcă chioară că omul e un pericol pentru România și lupta anticorupție este de fapt o formă de castrare a României.
Mi-am pierdut prieteni, mi-am luat înjurături, era să mănânc și bătaie….
Istoria m-a confirmat. E drept, nu am auzit decât o singură scuză de la cineva (acum a devenit chiar europarlamentar) că m-a înjurat pe nedrept, că s-a dovedit că am dreptate.
Am fost și când cu gazele de șist și Roșia Montana, poate cea mai tare escrocherie corporatist politică făcută pe baza activismului sincer tâmp al tinerilor frumoși și liberi….

Am fost la prostia aia cu alegerea lui Iohannis și demonizarea lui Ponta. Mi-am luat înjurături cât pentru trei vieți atunci.
Am avut dreptate. Populimea pasionată de politică și cu ifose inteligente a dat o primă serioasă ”m.ie” României.

Am fost la tembelizarea aia de după ”Colectiv”, o. isterie penibilă de masă. M-au părăsit prieteni, m-au făcut albie de porci, am fost făcut în toate felurile pentru că nu am participat la telenovelă, pentru că nu am înțeles de ce de accidentul acela teribil ar fi vinovați de la primar la premier, dar nu patronii, organizatorii și, desigur, cei care se duc în toate hrubele ”cool” că e concert, fără să se gândească de două ori ce caută ei în improvizația aia….

Am fost martor implicat în demența aia, care a arătat potențialul de turmă al hipsteretului urban, împotriva lui Dragnea și a PSD. 2017-2019…
Nici nu mă pot lăuda că am avut și atunci dreptate. Și asta pentru că mai ales acum e atât de evident că mitingurile și opoziția la Dragnea au fost o manifestare de prostie radicalizată atât de puternică, încât nu e o laudă că m-am prins. Era evident pentru oricine nu se drogase cu prostie și ură haștaghistă….

Am fost martorul vocal al pandemiei acesteia, ca are a arătat că prostia e deja o formă de civism global….

Acum sunt martorul vocal al unei mari manipulări emoționale cu război….

De fiecare dată când au avut loc crizele acestea de isterie colectivă, mi-am luat atâtea înjurături, amenințări cu bătaia și cu moartea, am fost făcut albie de porci încât mă bucur foarte tare când cineva nu o face.
M-am și imunizat. Știu că nu voi fi popular, pentru că nu sunt nici prost, nici ipocrit.

Însă dacă e chiar ceva de care m-am săturat este ca iar să am dreptate.

De fiecare dată am avut dreptate și a fost mai nasol. Societatea s-a dus tot mai mult, în salturi de cărprioară drogată, la dracu. Și la dracu, la propriu, nu la figurat.
Mi-ar fi plăcut ca lupta anticorupție să fi fost luptă anticorupție și nu poliție politică. Mi-ar fi plăcut ca Iohannis să fi fost un bun președinte.

Mi-ar fi plăcut ca ”oamenii noi” din politică să fi fost buni administratori și vizionari pozitivi.
Mi-ar fi plăcut ca România să fie de partea Imperiului BInelui și contra Imperiului Răului, ca în poveștile pentru copii, maturi infantili la cap și drogați.

Mi-ar fi plăcut ca deciziile luate de populimea doctă, cu studii, ifose și vorbitoare în romgleză, să fi fost spre binele țării.
Dar de fiecare dată am avut din nefericire dreptate…..

P.S. Voi vedeți doar puține din comentariile mizere, ordinare, unele penale, de la primesc. Pe majoritatea le șterg. Nu e chiar deontologie jurnalistică ca dacă cineva face caca pe pagina ta, tu să păstrezi acolo mizeria….

Publicitate

3 gânduri despre „Eu am mai fost pe aici…

  1. Buna seara, coane. Vezi? Poti aprecia faptul ca eu mereu te-am mustrat cu blandete. In toate privintele ai avut dreptate. Dar in unele nu era deloc clar ca vei avea. Nu as fi crezut niciodata, inainte de prima lui alegere in functia de presedinte, ca Iohanis e mai prejos decat cea mai putin inzestrata planta din gradina botanica. In afacerea „pandemia”, te-am sustinut de la bun inceput. Despre razboiul din Ucraina, nu stiu ce sa zic. Par vinovati toti. Inclusiv Putin.

    Apreciază

  2. Bogdan, cum spune dl. Dan Puric – Crestinul ia viata in raspar. Nu te descuraja de atacurile – iar il citez pe dl. Puric – mutantilor. Au ajuns sa refuze sa gandeasca – rodul imbecilizarii in masa din ultimii 30 de ani – si preponderent in ultimii 20 de ani. Toti pierdem prieteni in urma unor pozitii demne, Cum spunea cineva – integritatea costa. Nu cerem nimanui sa fie de acord cu noi – doar sa se informeze, sa analize, sa gandeasca cu capul lor (nu cu al mass-mediei). Din pacate clasa „mutanta” si-a delegat faculatile mentale „expertilor”. Ignoranta a devenit norma de convietuire. Traim vremuri inchizitoriale, daca pot numi asa prezentul.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s