Ce este ”starea de criză”?

„Starea de criză” pe care vor să o legifereze este de fapt cedarea finală de suveranitate.
România va deveni o anexă NATO, cu armata română aflată sub comanda NATO și a trupelor străine deja prezente pe teritoriul României.
Acesta este adevărul. România va înceta să mai fie suverană prin decizia propriului său guvern și a unei instituții nedemocratice precum CSAT.
Și o dictatură militară, în locul celei sanitare, va controla România.
Și pentru că armata română, coruptă, plină de generali incompetenți și corupți, nu ar putea administra o dictatură militară, trupele americane, franceze, belgiene, etc., sub egida NATO, își vor exercita adevărata lor menire: presiune și control asupra societății românești.

Ca și pandemia de Covid, o gripă mai puternică manipulată mediatic ca să devină pretext pentru distrugerea democrației, impunerea unor măsuri totalitare de supraveghere și control, intimidarea și dresarea populației, dar și pretext pentru mari tunuri financiare, un război care nu ne privește, cu care nu avem și nu trebuie să avem nicio treabă, devine un pretext consolidarea dictaturii și controlului străin în țara noastră.
Asta în aplauzele unei mass-media agresiv neprofesioniste, aceeași mass-media care a promovat în draci isteria covid, și a unei „societăți civile”, nu întâmplător exact aceeași care a promovat și încurajat panica ”civică” față de viroza covid.

Nu e o coincidență că (cu niște marje de eroare neglijabile), aceiași jurnaliști care au fost trompeții apocaliptici ai isteriei covid sunt trompeții apocaliptici ai isteriei cu războiul.
Nu e o coincidență că (aici marjele de eroare aproape că nu există), aceeași ”societate civilă” care a promovat ”lupta anticorupție”, a fost în fruntea isteriei pandemice și acum e port-stindardul inducerii fricii de război.

Priviți cu ochii dumneavoastră. Pur și simplu se suprapun.

Publicitate

3 gânduri despre „Ce este ”starea de criză”?

  1. Bogdan, când a fost România suverană? Pentru a o ceda, mai întâi trebuie să o posezi. Cel puțin din 22 decembrie 1989 România și-a pierdut suveranitatea. În 1991 Iliescu a promulgat legea prin care România devine corporație!

    Apreciază

  2. tot articolul putea sa fie doar atat si sintetiza esenta: „Nu e o coincidență că (cu niște marje de eroare neglijabile), aceiași jurnaliști care au fost trompeții apocaliptici ai isteriei covid sunt trompeții apocaliptici ai isteriei cu războiul.
    Nu e o coincidență că (aici marjele de eroare aproape că nu există), aceeași ”societate civilă” care a promovat ”lupta anticorupție”, a fost în fruntea isteriei pandemice și acum e port-stindardul inducerii fricii de război.”

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s