Eroul mort în insula Șerpilor a înviat. Presa mainstream europeană a murit.

Citesc acum pe antena3.ro că eroul ucrainean mort pe insula Șerpilor a fost primit sărbătorește în orașul său natal.

Ce vrea să spună povestea asta?
În primul rând vrea să spună că minciuna are picioare scurte și că propaganda mizerabilă proliferată de neuro-atlantici se prăbușește relativ repede. Exact ca și în perioada cu isterizarea societății sub pretextul covid.

Mai spune că atunci autoritățile românești sau UE vorbesc de ”fake news”, ele nu înțeleg prin asta știri false, căci toată propaganda oficială a României și a UE este bazată pe știri false.
Prin ”fake news” trebuie să înțelegem știrile care contrazic propaganda oficială. Și atât.

Mai spune și faptul că de fapt garnizoana ucraineană din insula Șerpilor s-a predat fără lupte armatei rusești, iar singurul ”eroism” se rezumă la o înjurătură (dacă nu o fi fost și aia regizată post-factum).

Dar mai spune ceva important: Rusia, spre deosebire de propaganda occidentală, nu a mințit deloc în acest caz.
Ce au spus rușii? Că i-au luat prizonieri, i-au trimis în Crimeea, acolo i-au dezarmat și apoi le-au dat pașaport să se întoarcă acasă, în Ucraina.
Sincer, nici mie nu îmi venea să cred chestia asta. Wtf?, vorba geto-dacului. Prizonierii rămân prizonieri până la sfârșitul războiului. Dacă îi eliberezi, ăștia se vor înrola din nou să lupte contra ta.
Ei bine, rușii, ”teribili” și ”atroce” în acest război, nu iau prizonieri. Și asta nu pentru că i-ar ucide ci pentru că îi eliberează (după ce, evident, îi dezarmează).

Dacă Rusia ar fi fost monstrul din poveștile propagandei Occidentale, ”eroul” ucis în insula Șerpilor nu ar fi înviat din morți și, după nici o lună de zile să fie eliberat din prizonieratul rusesc ca să se bucure de decorația acordată ”postmortem” lui de către Zelenski….

Ah, și mai spune ceva: redacțiile care acum prezintă știrea cu ”eroul” ca și cum nici usturoi nu au mâncat, nici gura nu le miroase, sunt de o nesimțire nucleară….

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s