Nu a mai mers cipu’ lui Buhnici…

Nu vă ascund că trăiesc o mică și necreștină satisfacție când asist la execuția publică a lui George Buhnici.

Buhnici a speculat ani de-a rândul delirul progresist. Și-a pus și cip în mână ca să sublinieze cât de progresist este el și cum e cu un pas în viitor. Acum cipul are nevoie de „update” la diareea de prostii „woke” care umple Occidentul şi omoară libertatea.

Într-un moment de relaxare s-a scăpat și a spus ceva banal: că atunci când merge la plajă, privirea îi ”alunecă” pe funduri, picioare și trupuri goale de femei. Ce bărbat normal nu face asta.

A comentat apoi grija unor femei de a își desena toate aiurelile ”cool” pe propriul lor corp, dar de a nu avea grijă de vergeturi.

În sfârșit, a comis ”crima” de a spune că nevastă-sa este sexy și arată ”ca o minoră”.

După aia a explodat tot rahatul ”woke” în capul lui Buhnici.
Că e sexist, că de ce nu îi plac vergeturile, că de ce a spus că nevastă-sa arată ca o minoră? O fi pedofil în sinea lui?

Dar de ce se uită la femei? Nu înțelege că acum poți să ”violezi” o femeie și dacă spui că e sexy? Dar de ce ”violează” oftalmic doar femeile fără vergeturi? Alea cu vergeturi nu merită să fie și ele ”violate” măcar cu o privire?
Buhnici a căzut victima bombei cu rahat la construcția căreia a contribuit de ani de zile în România: bomba cu rahat ”woke”.

E drept, s-a nimerit să fie și la momentul potrivit declarația lui: când toată România se duce dracului, odată cu UE și cu NATO, iar presa mainstream nu are voie să zică nimic de asta, să faci exegeze la banalitățile lui Buhnici e perfect pentru ziariști.

Dar acum au intrat în joc și partenerii lui Buhnici. BCR a anunțat că întrerup colaborarea. Probabil vor urma și alții.

Asta e partea cea mai scârboasă la circul ăsta ”woke”: ipocrizia asta.

O bancă care trăiește din spolierea celor aflați în nevoi, care escrochează, ca orice bancă, oamenii ca să îi convingă să facă credite pentru orice rahat, e lovită de moralism și se alătură campaniei ”sfinte” împotriva ”sexismului” celor cărora nu le plac vergeturile.

Chiar nu râd și ei de propria lor ipocrizie? Că de jenă nu se poate să fie vorba….
În foto altă imbecilitate woke: mâncarea minimalistă.
Farfuria asta dubioasă este din meniul „celui mai bun restaurant din lume”….

Publicitate

2 gânduri despre „Nu a mai mers cipu’ lui Buhnici…

  1. Paul Anicet zise aseară:
    Se-ntreba cineva pe twitter dacă vreuna din doamnele/domnișoarele vexate de nuș’ ce spusă a lui Buhnici i-a luat vreodată apărarea Dianei Șoșoacă atunci când era obiectul miștourilor despre cum arată. Ce să-i răspund?

    Apreciază

  2. Doamne ajuta,

    Puteti, va rog, sa faceti public canalul dv de telegram – teologicale..Nu toti avem telegram si ne e mai usor asa sa va urmarim. Multumim mult!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s