10 august 2018- Revoluția Muiei

Eu, în locul golanilor din 10 august m-aș ascunde rușinat.
Nu doar pentru golănia de atunci, când s-au victimizat jenant toți prostovanii că i-a gazat jandarmeria când ei încercau ”pașnic” să dea foc la Guvern.
Aș tăcea jenat pentru că au trecut deja 4 ani și…. prostia aia arogantă manifestată pe 10 august a avut câștig de cauză politică și și-a arătat roadele.
Președintele Iohannis a fost reconfirmat,USR și PNL au ajuns la guvernare. Mari orașe au căzut victime impotenței, incompetenței și prostiei unor primari și consilieri useriști și peneliști.
Dragnea a fost arestat, liderii PSD serioși au fost fie îndepărtați, fie li s-a pus zgardă și botniță și au fost cumințiți.
Noul PSD, condus de un nimeni intelectual, slugarnic și combinagiu, este un partid castrat, care cotcodăcește euro-atlantic, cuminte, fără să mai îndrăznească să mai miște în front.

Deci mizeria de la 10 august, gunoaiele hipsterești din Piața Victoriei au câștigat pe linie.

Și? E mai bine?
Economia s-a dus în cap. Ne-am îndatorat în ultimii ani cât nu am făcut în 30 de ani, e frig în case, prețurile la facturi au explodat (că s-au liberalizat prețurile la energie, cum cereau converșii neuronali din Piața Victoriei), se strică și ce se construise.
Administrații abulice, impotente și imbecile au paralizat orașe, au paralizat țara. ”Muie Dragnea!”, expresia maximului de inteligență al ”tinerilor frumoși și liberi” de la 10 august, a devenit o muie uriașă pe care a încasat-o întreaga Românie din pricina lor.
Dacă ar fi onești, marea masă de dobi-hipsteri din 2017-2019 ar trebui să se ducă în baie, să își dea palme singuri și să se jure că nu vor mai vota niciodată, având în vedere roadele circului lor civic și voturilor lor.
Dar nu sunt onești. Cică vor să se adune din nou în Piața Victoriei ca să se văicărească cum au ”murit” ei din cauza jandarmilor în ”revoluția muiei”.
Revoluția Muiei- singura revoluție de care a fost capabilă generația lor civică.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s