Hai că le-a reușit…

Poporul acesta român, care din 2014 încoace îmi tot demonstrează că poate atinge noi și noi culmi ale prostiei și ale spiritului de turmă, a demonstrat zilele acestea că poate și mai mult în arta de a se lăsa manipulat.
După refuzarea României în Schengen, constatăm toți cu surprindere că românii sunt mai supărați pe casierul de la benzinăria OMV și pe angajata de la Reiffeisen Bank, decât pe Uniunea Europeană și pe actuala guvernare.

Mai mult chiar, gașca de papagali care guvernează a devenit chiar eroică și populară pentru că ”boicotează” stațiunile de ski austriece și își plimbă depozitele bancare de la austrieci la….olandezi.

Departe de a fi patriotism, asistăm la un hipsterism ordinar, ca atunci cu mitingurile anti-Dragnea. Prostanul valah, supărat că nu poate să meargă fără să arate buletinul în Bulgaria sau Ungaria, a explodat ”patriotic”. E foarte supărat că România nu și-a diluat frontierele și că nu intră în Schengen.

Iar în culmea patriotismului său se ridică împotriva benzinăriilor din România cu patroni și austrieci, făcând zid în jurul clasei politice românești, a cărei corupție este depășită doar de impotența intelectuală.

Ieri stăteam la o cafea și auzeam o discuție a 3 domni de lângă mine: toți erau siguri că Rusia e în spatele Austriei.

Populime, nu popor….

Publicitate

2 gânduri despre „Hai că le-a reușit…

 1. În popor există o vorbă: ,,Răzbunarea este arma prostului!”
  Zisa este inspirată din Sfânta Scriptură:
  Romani 12:19-21:
  ,,Preaiubiților, nu vă răzbunați singuri, ci lăsați să se răzbune mânia lui Dumnezeu, căci este scris: „Răzbunarea este a Mea; Eu voi răsplăti!’’, zice Domnul. Dimpotrivă, „dacă îi este foame vrăjmașului tău, dă-i să mănânce; dacă-i este sete, dă-i să bea; căci, dacă vei face astfel, vei grămădi cărbuni aprinși pe capul lui”. Nu te lăsa biruit de rău, ci biruiește răul prin bine!”
  Nici eu nu sunt de acord cu boicotarea firmelor austriece, care chiar dacă obțin venituri uriașe între frontierele României, folosesc totuși forță de muncă autohtonă, iar salariile obținute asigură traiul unor familii românești!
  Astea fiind zise, boicotul și represaliile trebuie îndreptate către nevolnicii și slugarnicii cocoțați temporar în fruntea țării.
  Ei sunt vinovați de faptul că suntem tratați ca un popor de sclavi,  ei sunt cei care ne-au vândut altora pentru a ,,trage la galere”!

  Apreciază

 2. „Nici eu nu sunt de acord cu boicotarea firmelor austriece, care chiar dacă obțin venituri uriașe între frontierele României, folosesc totuși forță de muncă autohtonă, iar salariile obținute asigură traiul unor familii românești!”
  Daaa, mai bine sclav, că resturile pe care le aruncă stăpânul te ajută să supraviețuiești încă o zi și nu să trăiești cu adevărat.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s