Semnez pentru protejarea familiei prin modificarea Constituţiei

Susţin din toată inima proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul protejării familiei de diversele atacuri ideologice. E o bătălie foarte dificilă care va putea să ducă, în caz de nevoie, la renaşterea României creştine şi normale, după 26 de ani de deşănţată propagandă socialist-liberal-progresistă.

Semnele sunt îmbucurătoare. Ungaria este condusă democratic de conservatori-creştini, Polonia la fel. În Cehia, o dreaptă conservatoare sănătoasă, chiar dacă nu creştină, e tot timpul în fruntea ţării. În Slovenia, de două ori cetăţenii sloveni au spus un nu hotărât încercărilor lobby-ului sorosist-progresist de a impune imoralitatea ca normă morală, prin acceptarea „căsătoriilor” homosexuale.

A sosit momentul ca şi România să aleagă: vrea normalitatea, sau să se lase deformată de cancerul progresist care a dus la degenerarea Occidentului?
Nu e o bătălie de mică importanţă.
De votul acesta depind foarte multe- inclusiv felul în care ne vom înfăţişa, ca români la Judecata lui Dumnezeu şi a istoriei: ca oameni demni, europeni adevăraţi, cu valori creştine şi raţiune neîntunecată ideologic? Sau ca nişte degeneraţi?

Dar acest vot va pune împreună, umăr la umăr, creştinii ortodocşi, creştinii catolici şi creştinii evanghelici, cu musulmani, evrei şi chiar agnostici şi atei care din respect faţă de logică şi normalitate, vor fi împreună cu noi.
Nu e vreun ecumenism ieftin- este doar o pledoarie pentru normalitate- început pentru renaşterea României şi a Europei de sub captivitatea ideologică a progresismului.

Pentru aceasta trebuie să ne exercităm dreptul democratic de a solicita revizuirea Constituţiei pentru ca legea noastră fundamentală să presupună definirea familiei ca fiind întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie.
Sunt trei paşi de făcut: să semnăm pentru această iniţiativă, în ziua referendumului, să ne convingem prietenii să iasă la vot şi, desigur, să votăm şi noi pentru normalitate.
Este o bătălie democratică şi pentru democraţie. Dar mai ales o bătălie pentru revenirea României şi Europei la normalitate.

maxresdefault

31 de gânduri despre „Semnez pentru protejarea familiei prin modificarea Constituţiei

  1. Dar cu parteneriatul civil dintre două persoane de același sex, care să le confere aceleași avantaje economice și de succesiune pe care le oferă căsătoria sunteți de acord?

    Apreciază

  2. Dar cu parteneriatul civil dintre două persoane de același sex, care să ofere aceleași avantaje economice și de succesiune ca și căsătoria, sunteți de acord?

    Apreciază

    1. Ok, atunci avem ce discuta. În primul rând cu ce afectează parteneriatul civil pe familia creștină? Ce e de aparat aici, că nu văd cum e atacată, familiile heterosexuale o să rămână fix cu aceleași drepturi. Cu sau fără parteneriat, vor exista homosexuali, care vor fi parte din societate și nu în afară ei. Concret, ce o să rezolve interzicerea unor drepturi economice (drepturi pe care în societatea noastră nici măcar nu le au)?

      PS: poate asta e o altă discuție, dar guvernul Orban e democrat doar pe hârtie, realitatea e alta

      Apreciază

      1. Raspunsul este simplu: desi pare ca „parteneriatul civil intre homosexuali” nu influenteaza cu nimic, aceasta nu ar fi decat un pas antemergator prostiilor degenarate care se vor a fi introduse. De ce sa normalizam incetul cu incetul o anomalie comportamentala?
        Cum s-a spus si mai sus, aceasta chestiune poate fi rezolvata simplu si usor la notar.

        Apreciază

      2. Mai întâi doresc să subliniez faptul că nu vorbim de „familia creştină” ci de „familie”, în general.
        Familia nu este un drept ci o instituţie fundamentală a societăţii, „celula de bază”, tocmai pentru că este primul cadru social pentru naşterea şi educarea copiilor.
        Nicăieri în lume şi nicicând în timp, familia nu a fost văzută altfel decât în acest scop- al naşterii de copii şi educării acestora. Aceasta indiferent de cadrul istoric, religios, social sau economic.
        Pur şi simplu când spui familie, spui heterosexualitate.

        Parteneriatul civil s-a dovedit a fi – oriunde a fost acceptat- doar un prim pas pentru recunoaşterea ideii de „căsătorie” şi celei de „familie” pentru cuplurile homosexuale.
        Acest lucru face să nu avem încredere în promisiunile activiştilor homosexuali că de fapt parteneriatul civil este singurul lor obiectiv.

        Apreciază

      3. Lucrurile sunt foarte simple. chiar daca in prima faza pare ca nimic nu va zdruncina familia heterosexuala (nu cea crestina ), odata inceput procesul, homosexualii nu se vor oprii aici.

        Traiesc in Franta de multi ani. Cind am ajuns aici nu erau la pasul 1.

        Dupa 15 ani Franta a ajus la pasul 5.

        Pasul 2: vor cere sa fie introdusa in programa scolara , educatia homosexuala , sa fie mediatizate filme si povesti cu continut homosexual. ex: „Papa porte une robe”
        Pasul 3 : acceptarea casatoriilor homosexuale,
        Pasul 4 : dreptul la adoptii de copii
        Pasul 5 : théorie des genres
        Pasul 6 : ajunsi aici , folosind curentul egalității pe care il vor creea cu timpul, le va fii forte simplu sa eticheteze crestinismul ca pe un dusman in dezvoltarea societatii.
        De aici te las singur sa deduci pasul 7.

        In cheiere subliniez : decaderea acestei tari in ultimii ani este imensa.
        Ce te face sa crezi ca noi vom face exceptie?

        Apreciază

    2. sincer, mie mi se pare totul doar o ciocnire a orgoliilor si mai mult o disputa simbolica. homosexualii n-au neaparat nevoie de casatorie (desi ar ajuta poate niste facilitati legala care sa elimine niste birocratie), iar cei ce se opun n-ar fi afectati cu nimic de casatoriile homosexuale, dar isi vor parerea impusa ca sa ramana cu impresia ca ei controleaza situatia. cum am spus, casatoria intre homosexuali mi se pare fara sens, dar n-ar strica mai putina birocratie si niste facilitati, nu imi pasa daca o sa se cheme parteneriat civil sau altcumva.

      sunt totusi mirat ca multi nu isi dau seama ca nu homosexualitatea e principala amenintare la adresa familiei, ci sunt altele mult mai mari: adulterul, alcoolismul, violenta intre soti, violenta impotriva copiilor, care lasa mult mai multe rani si distrug mult mai multe vieti, dar multa energie e irosita absolut degeaba impotriva homosexualilor, doar pentru ca e un subiect la moda.

      apoi, daca noi gandim ca partenerialul civil o sa aduca in timp degenerarea societatii, e la fel ca in fabula cu drobul de sare si nu inteleg, de exemplu, de ce in trecut i-am eliberat pe tigani si le-am dat drepturi ca si restul oamenilor, cand sigur s-ar fi intamplat sa se inmulteasca si sa ne conduca si sa ne subjuge pe toti. nu mai bine ii tineam robi pe toti, fiind o amenintare la adresa societatii traditionale de atunci?

      si tot nu inteleg cu ce afecteaza homosexualii pe oamenii normali hetero si cu ce e gresit ca in cadrul societatii laice, sa ii toleram si sa ii consideram oameni normali? cu ce e gresit pentru statul roman, de exemplu, ca un barbat e homosexual sau o femeie e lesbiana?

      Apreciază

      1. Se vede ca tu, nu esti -NORMAL- la cap omule –aici e vorba de educatia sanatoasa a generatiilor care vin –tu vii cu un strop de otrava sa o torni in galeata cu apa limpede si buna de baut–- daca o torni –uite noi nu mai bem din ea – bea tu si sa traiesti bine –Ce faci tu ,in grajdiul tau – e treaba ta dar nu cere drepturi pe care o societate- normala- le respinge . Da, pe linga ce ai insirat mai sus -homo si lesbi- sunt cu mult mai periculoase in degradarea unei societati – pentru ca nu place nici societatii, nici Lui Dumnezeu.–acestea sunt PACATE – dute la doftor si trateaza-re– perkele

        Apreciază

    1. din nou, cum e afectata familia dintre barbat si femeie daca au si homosexualii voie? o sa se razgandeasca subit heterosexualii ca familia nu are sens si o sa se faca homosexuali sau cum?

      Apreciază

      1. Perkele, ori nu poti sa intelegi implicatiile si consecintele acestei anormalitati, ori (ceea ce imi pare mai degraba) incerci „marea cu degetul”. Analogia lui mike, de mai sus e relevanta. O galeata cu apa limpede si buna de baut nu are nimic in comun cu o picatura de otrava tinuta intr-un recipient separat. Paca in momentul cand le amesteci. Atunci otrava strica totul. Pentru ca, sa fim seriosi, homosexualii nu se vor opri doar la parteneriate, cu timpul vor vrea mai mult. Scopul fiind distrugerea a tot ce e legat de Dumnezeu. Pentru ca nu homosexualii sunt pricipalii vinovati aici (ar putea fi doar niste oameni de ale caror slabiciuni, indoieli, nelinisti s-a profitat de CINE sau CE a stiut cum sa faca asta), ci ar putea fi doar unealta unui plan maret de distrugere a societatii normale si inlocuirea cu o alta. Pentru ca da, normala e familia formata dintre un barbat si o femeie; doar asa se nasc copiii. Barbatul si femeia sunt fizic conceputi sa se completeze. Orice alta combinatie e anormala. Daca vrea sa o considere altcineva altfel, ii recomand sa se mai gandeasca.

        Apreciază

  3. Votez NU homosexualitatii, NU degradarii morale, NU nefericirii copiilor aflati intr-o familie imorala, NU abuzurilor copiilor adoptati de homosexuali. Dumnezeu a creat barbatul si femeia, pe Adam si Eva, ei au avut copii, nu 2 barbati sau 2 femei. Stim ce i s-a intamplat Sodomei si Gomorei, vrem sa ni se intample si noua la fel? Ati vazut cum se manifesta homosexualii? Cum se poarta goi de fata cu batrani si copii, cat de imorali sunt? Ce viitor vor avea copiii nostri daca vor creste in aceasta societate care se vrea imorala, indiferenta, lipsita de respect, impulsiva? Cum sa acceptam progresul daca acesta nu aduce nimic bun? Fratilor, sa nu atragem mania lui Dumnezeu, caci el nu iubeste imoralitatea si nu intarzie cu pedeapsa. Sa ne dea bunul Dumnezeu intelepciune!

    Apreciază

  4. Perkele: si eu ma intreb la fel, nu e ca si cand homosexualii vor „infecta” familii si astfel, ca sub vraja, un barbat lasa femeia si copiii pt a fi cu alt barbat.
    In plus, o sa oripilez pe multi de aici, dar as prefera ca homosexualii sa adopte copii. Decat sa isi rateze viata in orfelinate, unde se intampla atat de multe oribilitati, mai bine sa fie intr-o familie, chiar daca au 2 tati sau 2 mame.

    Apreciază

  5. https://youtu.be/B9G7n9UOEww se aude ca acesti copii smulsi si furati din bratele parintilor sant dati spre adoptie la homosexuali !! Homosexualii daca vor sa lase cuiva mostenire sa o faca la Notar Legal nimeni nu se va impotrivi ca sa doneze ce vor si cum vor cui vor ! NOI VREM LINISTE IN FAMILIA,DMNEZEU A PATENTAT FAMILIA :BARBAT SI FEMEIE , IMITATII SI CONTRAFACUTE SA SE SANCTIONEZE CA LA BUNURI SI PRODUSE ,DAR SI DREPTUL DE AUTOR NU SE POATE REPRODUCE!

    Apreciază

  6. Susţin din toată inima proiectul de revizuire a Constituţiei în sensul protejării familiei de diversele atacuri ideologice.sunt pentru renaşterea României creştine şi normale .A sosit momentul ca şi România să aleagă: normalitatea, si moralitatea ,sa nu să se lase deformată de cancerul progresist care a dus la degenerare . de asta depind foarte mult inclusiv felul în care ne vom înfăţişa, ca oameni la Judecata lui Dumnezeu

    Apreciază

  7. Ca crestini nu putem fi de acord nici cu o posibila cununie civila intre doi barbati sau doua femei ! Pentru ca ar insemna ca e un rau mai mic decat daca am fi obligati sa acceptam si Cununia in Biserica? Ori e Sfanta Taina si nu avem ce tolera.Chiar de am fi si ucisi in ultima instanta pentru ca vad ca intra acolo ne ispiteste Vrajmasul a toate cele Bune.Ori Statul ca institutie tot de la Dumnezeu sa infintat inca de cand a cerut poporul Israel sa aiba si ei domnitor precum si celalate state aveau pe vremea acea.Ori pentru noi Crestinii Statul reprezinta lege si ordine in lumea in care traim.Lege dupa Legea lui Dumnezeu.Celor din conducere am trebuii sa le deschidem ochii.Mai cu instistenta cred ca de acolo pornesc multe astfel de ”propuneri” si desigur poporul sa decida insa stim o parte din noi ca acestia se bazeaza pe multi indiferenti sau slabi in Credinta in timp ce cei vinovati cu o astfel de initiativa se vor spala pe maini fiind si ei la randul lor saracii indiferenti sau chiar rau voitori.
    Bine ar fi sa li se dea voie sa aleaga si copiilor care au (ar) avea nevoie de Familie (adoptie) nu sa se profite de inocenta lor si anii acestora.Ori asta este si mai Pacat si grav decat doi uniti in aceiasi PATIMA pe care Hristos nui poate recunoaste ca fiind crestini fie ei Botezati sau nu.
    De ce unii din conducere propun fel de fel lucruri care si pe ei la randul lor ii vor duce la pierzanie raspunsul ar fi: din Necredinta.
    Ori si noi cei putini sau multi credinciosi intr-o Viata Vesnica si in Insusi Iisus Hristos VIATA CEA VESNICA stim ca tacerea in fata Pacatului e comparabila cu indiferenta ceia ce e foarte grav. E ca un somn pe care il poti avea cantanduti cel rau la urechi in loc de nani-nani PE CARE O MAMA SAU UN TATA ar trebuii sa il cante unui copil.Fie ea si Mama singura sau Sot ramas singur.
    Cat de perfid este vrajmasul? Am vazut un caz candva la TiVi cu un pescar care pescuia in Marea Bering (stiti si voi cred de pe discavari) si sa intamplat ca vasul asta sa se scufunde.Mare vijelie, valuri si mai mari si toti sau scufundat.Toti sau inecat (din cate imi amintesc) insa acesta care povestea asta a spus: Ca in timp ce ce ducea la fund ii venea in minte sa se lase batut ca iaca…colegii………vasul………insasi viata lui sa duse deja si……….insa isi venise saracul in fire si isi zise ca inca nu ii sunase ceasul si a facut tot ce a putut sa nu moara.Asta insemnand posibil sa si moara insa nu danduse batut in fata situatiei de fata si a fost salvat.Ori un asa ghand nui venise decat de la cel Bun fie acest pescar botezat sau nebotezat.Crestin ori Pagan insa sa invoit cu ghandul cel bun de a nu asculta indemnurile cele rele care cred ca putem recunoaste de unde au venit.Era ca si pierdut.Si relata cum il luase si cu o dorinta de a nu se mai zbate pentru viata sa ca gata atata ia fost.
    Ori nepasarea noastra si somnul nostru ca popor Crestin Ortodox aduna astfel de propuneri impotriva firii chiar si a celei cazute.Sau de ce nu li se cere celor casatoriti care au asa idei despre cum ar fi mai bine in viata noastra de zi cu zi sa se desparta si sasi ia ei cei care sunt de acord cu asemenea patimi de sotie un barbat si ca sot in cazul celalat o femeie?
    Iar daca si unii dintre cei cu FAMILIE intemeiata dupa Viata dau frau liber patimilor si nepasarii fata de Statul in care traim e si mai grav.
    Ca pe ceilalti ii putem intelege ca din cauza caderii lor nu pot vedea altfel viata.Mai rau este ca la putere acolo sus se dau astfel de dezleagari.
    Mult mi-ar place sa nu se mai laude acest popor cu acestia de acuma de la conducere ca e……..si ca……..pentru ca nu conduc Poporul pe calea Mantuirii precum nici ei insasi nu il urmeaza.
    Ramane la noi acestia asa cum suntem mici si doar cu nadejdia in bine ca se poate si mai bine chiar cu ajutorul lui Dumnezeu pentru ca daca vom si apuca noi din generatia aceasta vreun posibil razboi mondial vom stii si de unde ni se va trage dand la o parte si uneltirle unora…………..pentru ca va fi ca un bici pentru pacatele, patimile si indiferenta noastra.Si de nu toti vom inebuni mai bine sa fim numiti nebuni din pricina numelui Sau decat pierduti pentru cel rau.
    Unitate suflete ale lui Hristos Dumnezeu pentru ca El nea rascumparat cu insusi scump sangele Sau.
    Imi cer scuze pentru greselile gramaticale din scris sau ca par un crestin mai model decat altii.
    Sunt cu mult mai josnic ca multi chiar si dintre cei ce nu merg si pe la Biserica insa am, avem o ratiune si daca la urma macar asta ne-ar ramane sau ne-a mai ramas chiar si pentru acest lucru Adevarul trebuie marturisit pentru ca nu noi L-am creat pe Acesta ci El pe noi din Dragoste si lasandu-ne Lege ne-a fost data spre Viata iar nu spre pierzanie si sa prindem curaj sa spunem cu totii ca tot raul din aceasta Lume celui rau i se datoreaza iar celor ca dumneavoastra care veniti ca un strigat dintr-un Iad in care traim si voieste sa ne si mai afunde stim noi cine sa primiti putere de la Dumnezeu pentru tot Binele voit pentru sufletele voastre si pentru aproapele.
    Cei care vor avea ceva de zis contra acestor randuri ii rog sa stie ca nu sunt un Bisericos si daca as sta undeva intr-o scorbura de copac chiar stiu ca pe mine o Mama (Femeie) ma adus pe lume prin unirea cu un Barbat.
    Barbat care chiar daca ne-a parasit (adica plecand) ramane Tata in fata lui Hristos la judecata pentru acest copil (adica eu)
    Cei care se incapataneaza si refuza sau vor sa refuze acest Adevar numai rugaciunea noastra a tuturora le mai poate fi poate de vreun folos ca e usor sa judeci din exterior, dar nici nu ni se poate cere sa fim intelegatori cu Pacatul.Asta e dureros.Ca desi stim ca toti avem acelasi Tata nu toti voim a fi ascultatori si de aici si vicleanul rapitor de suflete.
    Imi cer iertare pentru atatea randuri insa am mult timp la dispozitie ) si…Dumnezeu sa ne ajute pe drumul Vietii.
    Si vreau sa adaug ca nu urasc pe cei cazuti in astfel de pacate si as arunca cu pietre in ei precum unii au inteles so faca, pentru ca orice lucru extrem duce si la mai multe rele si numai cel rau sar bucura.Sa nu facem bucurie Satanei si sa incercam sa il suparam mai putin pe Dumnezeu ca stie mai bine ca noi toti la un loc ce se inatmpla si mai ales si de ce.
    Eu nu sunt din lume.Iar daca lumea ma urat pe Mine si pe voi va vor urai. Mai ales ca rasplata este mare.
    Viata Vesnica !
    Sa se faca tot ce ne sta in putere in a propovaduii Adevarul. Adevar care lumea aceasta nu la primit cu bratele deschise.Nu este alta cale stand impotriva celui rau si a uneltirilor sale posibil unora dintre noi cei de astazi a ni se cere chiar si mucenicia trupeasca pentru ca cea sufleteasca multi dintre dumneavoastra o simtiti mai mult si bine decat unu ca mine care sa gasit si el sasi spuna parerea.
    Si multumesc chiar ca nu se da ocazia sa ne spunem ce avem pe suflet fie si in acest spatiu.
    Cei care ar aprecia cele scrise ii rog sa ma pomenesca si pe mine la rugaciune fie ca stiu sau nu sa se roage.
    Dumnezeu asteapta sai spunem durerea noastra si necazul.Si eu nu sunt un altfel de suflet.Ci Lenes.
    Nu sunt un Preot si nici nu fac parte din randul Clericului. Dar sunt Botezat Crestin Ortodox si daca as fi de alta Credinta Crestina tot nu m-ar putea cineva determina sa fiu deacord macar cu unirea aceasta intre doua suflete de aceiasi parte barbateasca sau femeiasca nici macar in fata Primarului sau a unui notar pentru ca ni se cere sa fim indulgenti cu Pacatul si Caderea firii omenesti si asa cazute.
    Asa ca sa nu se bata in piept cei care au familii caci spre Mantuirea noastra ni sa dat si aceasta dezlegare din pricina neputintelor noastra.Cum ar fi fost ca Dumnezeu sa fi fost un tiran si sa ceara de la Om starea ce din intai pe cand Adam era cu Eva precum doi copii mici nestiind de cel rau.
    Ori de acea noi acuma afland si stiind sa nu fim nepasatori de lucrarea celui rau.
    Dumnezeu sa ne ajute si iertati-ma va rog. Unii au messenger sau skype ) eu am dat de voi
    Si desigur de acea am si tastat atata pentru ca si eu sunt pentru FAMILIE (nevazand rostul sa mai spun si dintre cine cu cine se intemeiaza o FAMILIE ca stim destui dintre noi si cata bucurie poate aduce asa ca….)
    sau daca se cere sa fim, ca si cand ni sar cere asa cu o funie la gat sa zicem ca sustin Familia ce se intemeiaza prin Taina Sfanta a Cununiei dintre o Femeie si un Barbat. Ca sa fim expliciti si la subiect
    Alta cale nu exista.Chiar daca eu sunt un Barbat solo (
    Sa auzim de bine cu ajutorul Lui.

    Apreciază

  8. Comentariu Marca Inregistrata !!!
    as vrea sa adaug ca nu se rezolva nimic cu comentariile noastre ) cu atat mai putin cu al MIEU ) Stiam oricum !

    Apreciază

      1. Nu m-am lămurit unde semnez petiția. Trimiteți mail sau/și răspundeți aici. Și acum , dacă tot v-ați dat cu părerea, îmi voi spune și eu punctul de vedere:
        Nu m-ar deranja existența unor lesbiene sau a unor poponari atâta vreme cât și-ar vedea de anomalia lor. Eu îi consider bolnavi. Actul sexual este intim și din bun simț, el trebuie să rămână intim. Așa cum eu nu spun cu cine fac sex, am pretenția ca nici ei să nu-mi spună cu cine fac ei sex. Această agresivitate cu care își promovează sexualitatea atrage o altă agresivitate, de natură să le taie elanul. Creștinește vorbind, otrava asta care își face reclamă acum, nu ar mai trebui să fie în viață, după modelul Sodomei, din Biblie. Democratic vorbind, minoritatea aceasta nu ar trebui să aibă niciodată câștig de cauză. Dar dacă nici morala creștină și nici exercițiul democratic nu pot opri această *ciumă*, soluția care ar mai rămâne ar fi o confruntare directă, pe viață și pe moarte cum se spune în basmele populare și cine scapă cu viață, face regulile. Dacă *zmeii* vor să conviețuiască cu Feți Frumoșii atunci ei trebuie să facă *ciocu mic*. Poate că sunt prea dur însă am citit undeva că în luna februarie, în Suedia, niște tineri au demonstrat pentru legalizarea necrofiliei și a incestului. Toată lumea știe că suntem în urma occidentului cu niște zeci de ani dar nu doresc acestor imbecili să-i ajungă unul ca mine, din urmă. *A bon entendeur, salut!

        Apreciază

  9. Asa este, insa eu doar cu atata am ramas. Nici macar nu eram persoana sa fi zis ceva. Insa sa nadajduim ca pentru faptele aproapelui si Credinta lui nu vom fi lepadati nici NOI.Si ca se va face Lumina! Iertare

    Apreciază

Lasă un comentariu