Certificatul verde este vaccinare obligatorie

Se încearcă păcălirea noastră cu diverse cuvinte.
Certificatul verde înseamnă vaccinare obligatorie, deci nu trebuie să acceptăm discursurile politicianiste care vor să lase impresia că ar fi două chestiuni diferite: certificatul verde și vaccinarea obligatorie.
Cât timp, după cum își doresc autoritățile, viața ta profesională, socială, economică, va depinde (și deja depinde într-o mare măsură) de condiționarea vaccinării, certificatul verde nu poate fi înțeles decât ca o formă de vaccinare obligatorie.
Mai hard de atât e când poliția te va și amenda dacă nu te vaccinezi. Iar faza ultimă va fi aceea în care vom fi vaccinați silit de către autorități.
Și nu, nu sunt scenarii imposibile. Primul scenariu, al obligativității prin amenzi, este deja discutat serios în țări europene ce până în 2020 se mai considerau democratice cu tradiție democratică.


De altfel schema este previzibilă.
Într-o țară în care există un procent important de persoane nevaccinate, chiar majoritar, cum e România, certificatul verde e o nenorocire pentru stat.
În primul rând pentru că va nemulțumi populația, desigur, dar mai ales pentru că consecințele economice și sociale sunt dezastruoase. Și tot politicul va trebui să le administreze.
Certificatul verde devine o soluție pentru dictatura sanitară, când populația vaccinată este de peste două treimi din totalul populației.
Iar strategia vaccinare sau amendă e posibilă doar când populația nevaccinată este de doar câteva procente din populație.
În sfârșit, vaccinarea forțată prin constrângere fizică este posibilă doar când numărul persoanelor nevaccinate este derizoriu numeric. Căci altfel, când ai câteva milioane de persoane nevaccinate, la o populație ca a României, nu ai avea cum să trimiți poliția peste ei fără să arunci țara în haos.

Paradoxal, totul depinde de rezistența societății.
Ce e dramatic, dar am mai întâlnit în istoria totalitarismelor, este caracterul paradoxal al represiunii dictaturii sanitare: dictatura va deveni cu atât mai represivă cu cât mai multă populație se va supune.
Și nu cred că mai trebuie să ne facem iluzia că odată vaccinată populația totală a României, sau a Europei, sau a lumii, vom vedea încheiată dictatura sanitară.

E evident că și la 100 la sută populație vaccinată, boala va continua să existe și va fi pretext pentru a invoca necesitatea unor noi doze de vaccin, iar ineficiența vaccinării va fi atribuită celor care s-ar fi vaccinat ”în chiuvetă” sau care îndrăznesc să se mai opună.
Apoi să nu uităm că am deschis ușile unei dictaturi sanitare, care va specula orice problemă medicală de acum înainte. Am creat, prin ipohondria noastră din acești doi ani, precedentul pentru un totalitarism care ne va invada toate aspectele vieții cu obiectivul de a ne face și menține sănătoși….

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s